Αφροδίτη Λατινοπούλου για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: «Λέμε ένα μεγάλο “όχι” και θα καταργήσουμε αυτόν τον τραγικό νόμο»

April 25, 2024


Η Αφροδίτη Λατινοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον δημοσιογράφο Κώστα Μαρλάση, με αφορμή τις επερχόμενες Ευρωεκλογές. Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής δήλωσε ότι θα καταργήσει τον νόμο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, εξέφρασε τις προσωπικές της απόψεις για την woke ατζέντα, ενώ τόνισε πως έχει φίλους ομοφυλόφιλους, που δηλώνουν δυσαρεστημένοι με τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.Μιλώντας στην…


Η Αφροδίτη Λατινοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον δημοσιογράφο Κώστα Μαρλάση, με αφορμή τις επερχόμενες Ευρωεκλογές. Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής δήλωσε ότι θα καταργήσει τον νόμο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, εξέφρασε τις προσωπικές της απόψεις για την woke ατζέντα, ενώ τόνισε πως έχει φίλους ομοφυλόφιλους, που δηλώνουν δυσαρεστημένοι με τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του Alpha, η Αφροδίτη Λατινοπούλου υπογράμμισε: «Στο ψηφοδέλτιό μας δεν έχουμε celebrities, αθλητές και δημοσιογράφους που εξαργυρώνουν τη δημοφιλία τους για μία θέση στο Ευρωψηφοδέλτιο».

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Η woke ατζέντα, αυτή η παράνοια, έχει μπει σε όλους τους τομείς. Το βλέπουμε από τους κινηματογράφους, τις ταινίες, τα βιβλία και τα παραμύθια μέχρι και στα σχολεία. Διδάσκουν για αυτή την ατζέντα ότι δεν υπάρχουν δύο φύλα, αυτά τα οποία δηλαδή λέει η επιστήμη και η λογική, ο άνδρας και η γυναίκα, ακόμα και μέσα στα σχολεία, σε ανήλικα παιδιά. Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ επικίνδυνο. Είναι ο άνδρας και η γυναίκα, όπως είναι ο πατέρας και η μητέρα. Αυτές οι δυο ιερές λέξεις που πρέπει κάθε παιδί να μπορεί να τις πει. Πρέπει να βοηθήσουμε τα παιδιά να μην μπουν σε μια τέτοια κατάσταση, να τα προφυλάξουμε από όλη αυτή την παράνοια και τον φασισμό».

Δείτε επίσης: Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Μην μιλήσουμε για το επίδομα μητρότητας! Μπορεί να το παίρνει ένας άνδρας που θέλει να λέγεται ότι είναι μανούλα»

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Όσον αφορά τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, η Αφροδίτη Λατινοπούλου δήλωσε πως: «Λέμε ένα μεγάλο “όχι” σε αυτόν τον τραγικό νόμο, τον οποίο φυσικά και θα καταργήσουμε όταν μας δοθεί η δυνατότητα. Εμείς τους ομοφυλόφιλους και τους σεβόμαστε και έχω προσωπικά πολλούς φίλους και εννοείται πως δεν έχει καμία σχέση η πλειοψηφία τους με την ηγεσία αυτού του κινήματος, αυτής της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Πιστέψτε με, είναι πάρα πολύ αγανακτισμένοι και εξοργισμένοι γιατί τους φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση».

«Έχουν παλέψει χρόνια για να έχουν τον κύκλο τους, να έχουν την αποδοχή, αλλά δυστυχώς με όλα αυτά που γίνονται από συγκεκριμένα άτομα και μια συγκεκριμένη κοινότητα, μια μειοψηφία της μειοψηφίας, έρχονται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση και τους ζητώ πολλές φορές να βγουν και να μιλήσουν δημόσια αλλά φοβούνται», κατέληξε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.