Μενεγάκη – Είμαι μια γυναίκα με μια διαδρομή ζωής. Μην συζητάμε για τη σημερινή μου κατάσταση…

April 25, 2024


Μία ερώτηση ήταν αρκετή για να απαντήσει η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της αν έχει αυτοπεποίθηση και να αναφερθεί και στη σημερινή της κατάσταση τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Με αφορμή ένα βίντεο ενός βίντεο ειδικού για την αυτοπεποίθηση, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ρώτησε την παρουσιάστρια: «Έχεις σε μερικούς τομείς της ζωής σου αυτοπεποίθηση και σε άλλους μήπως όχι;…


Μία ερώτηση ήταν αρκετή για να απαντήσει η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της αν έχει αυτοπεποίθηση και να αναφερθεί και στη σημερινή της κατάσταση τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Με αφορμή ένα βίντεο ενός βίντεο ειδικού για την αυτοπεποίθηση, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ρώτησε την παρουσιάστρια: «Έχεις σε μερικούς τομείς της ζωής σου αυτοπεποίθηση και σε άλλους μήπως όχι;».

  • Και η Ελένη Μενεγάκη είπε όλο νόημα: «Σίγουρα είμαι μια γυναίκα που έχει κάνει μια διαδρομή ζωής και στα επαγγελματικά και προσωπικά. Μην συζητάμε για τη σημερινή μου κατάσταση πώς είναι, φυσικά και έχω αυτοπεποίθηση. Η διαδρομή μου δεν ήταν έτσι»! Να σας θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια αποφάσισε μετά από τρία χρόνια να αποχωρήσει από το Mega και στις πρώτες δηλώσεις της στους δημοσιογράφους είχε πει: «Θέλω να σας πω το εξής: σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε εδώ όμως δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση και θα ‘θελα να το σεβαστείτε αυτό, όπως με σέβεστε όλα αυτά τα χρόνια.»!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.