Τα 4 πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν το σeξ για να πάρουν «φωτιά» τα σεντόνια σου

April 25, 2023


Ας μην κρυβόμαστε, το σeξ είναι κάτι που αρέσει σε όλους, ωστόσο, πώς θα το ευχαριστηθείς στο ζενίθ του, αν δεν κάνεις τα προκαταρκτικά;Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις διάφορα πράγματα πριν το σeξ που θα σε κάνουν να το απολαύσεις ακόμη περισσότερο από ό,τι νομίζεις.Θέλεις μέθοδο, προσοχή και όλα να γίνουν στην εντέλεια. Ειδικά, αν θέλεις και ο σύντροφός σου να περάσει όσο καλά περνάς κι εσύ!1. Βλέ…


Ας μην κρυβόμαστε, το σeξ είναι κάτι που αρέσει σε όλους, ωστόσο, πώς θα το ευχαριστηθείς στο ζενίθ του, αν δεν κάνεις τα προκαταρκτικά;

Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις διάφορα πράγματα πριν το σeξ που θα σε κάνουν να το απολαύσεις ακόμη περισσότερο από ό,τι νομίζεις.

Θέλεις μέθοδο, προσοχή και όλα να γίνουν στην εντέλεια. Ειδικά, αν θέλεις και ο σύντροφός σου να περάσει όσο καλά περνάς κι εσύ!

1. Βλέμματα

Το “παιχνίδι” μπορεί να αρχίσει αρκετά πιο νωρίς. Από όταν είστε έξω με τους φίλους σας. Με βλέμματα όλο υποσχέσεις και παιχνιδάκια που κανείς δεν καταλαβαίνει, αλλά είναι εκεί. Είναι ένα μεταξύ σας μήνυμα που θα σας κάνει να θέλετε όλο και περισσότερο ο ένας τον άλλο.

2. Μη ξεχάσεις τα χάδια

Είναι σημαντικό να υπάρχει τρυφερότητα πριν και κατά τη διάρκεια του σeξ. Οπότε, οι αγκαλίτσες και τα χαδάκια πριν θα κάνουν και εσένα και τον σύντροφό σου να περάσετε πολύ ευχάριστα στο σeξ και να το απολαύσετε με την ψυχή σας.

3. Υπονοούμενα

Πάλι, μπορεί να ξεκινήσεις από πολύ πριν να είστε οι δύο σας. Με λέξεις, κινήσεις και πράγματα που θα δείξουν στο ταίρι σου ότι θέλεις να περάσετε ένα όμορφο βράδυ.

4. Κάνε ατμόσφαιρα

Όταν, πλέον, θα είστε οι δύο σας στο σπίτι, φτιάξε λίγο την ατμόσφαιρα. Άναψε κεριά, βάλε μουσική και άσε να σε οδηγήσει η κατάσταση αυτή! Δε χρειάζεται και τίποτα άλλο τελικά!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.