Ένα μωρό ακόμα για την οικογένεια Ρουβά αλλά όλοι θυμήθηκαν την ευχή του Απόστολου στο Survivor

April 25, 2023


Ένα μωρό ακόμα για την οικογένεια Ρουβά και η ευχή του Απόστολου Ρουβά έγινε τελικά πραγματικότητα.«Θέλω να πω μια τεράστια συγγνώμη στον πατέρα μου, γιατί οι γονείς μου έχουν χωρίσει από όταν ήμουν 7, τον θεωρούσα υπαίτιο για πολλά πράγματα, θα ήθελα πολύ να ακούσω τη φωνή του πατέρα μου και να του ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη, θέλω οι σχέσεις μας να βλετιωθούν και να ζήσουμε πράγματα που έχω χάσ…


Ένα μωρό ακόμα για την οικογένεια Ρουβά και η ευχή του Απόστολου Ρουβά έγινε τελικά πραγματικότητα.

«Θέλω να πω μια τεράστια συγγνώμη στον πατέρα μου, γιατί οι γονείς μου έχουν χωρίσει από όταν ήμουν 7, τον θεωρούσα υπαίτιο για πολλά πράγματα, θα ήθελα πολύ να ακούσω τη φωνή του πατέρα μου και να του ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη, θέλω οι σχέσεις μας να βλετιωθούν και να ζήσουμε πράγματα που έχω χάσει μαζί του», είχε πει με δάκρυα στα μάτια ο Απόστολος Ρουβάς, όταν βρέθηκε ο ίδιος να επιβιώνει στο Survivor και στον Άγιο Δομίνικο πριν έναν χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.