Κων/να Μπεκιάρη: Το νέο βήμα με άρωμα MasterChef, η στήριξη των διάσημων φίλων της & οι τέλειες φωτό

April 25, 2023


Το νέο επαγγελματικό βήμα και η συνεργασία με παίκτη του MasterChef, η στήριξη από τους γνωστούς φίλους της, η μητρότητα και τα post που εμπνέουν. «Ευχαριστώ το αδέρφι μου, που είναι πάντα κοντά, μου κρατάει το χέρι, με κανακεύει και μου λέει ότι είμαι η καλύτερη….. γιατί τώρα το νιώθω και εγώ».Το όνομά της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη το έμαθες, όταν για εκείνη μίλησε για πρώτη φορά ο πρώην σύζυγός της …


Το νέο επαγγελματικό βήμα και η συνεργασία με παίκτη του MasterChef, η στήριξη από τους γνωστούς φίλους της, η μητρότητα και τα post που εμπνέουν. «Ευχαριστώ το αδέρφι μου, που είναι πάντα κοντά, μου κρατάει το χέρι, με κανακεύει και μου λέει ότι είμαι η καλύτερη….. γιατί τώρα το νιώθω και εγώ».

Το όνομά της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη το έμαθες, όταν για εκείνη μίλησε για πρώτη φορά ο πρώην σύζυγός της Βασίλης Μπισμπίκης, περιγράφοντας τον τρελό έρωτά τους και την απόκτηση του γιου τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.