Χτύπησαν τον Νταβίντε Μάσα στα αποδυτήρια μετά το ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ

April 25, 2023


«Πλούσιο» ήταν και το τρίτο ημίχρονο στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ.Πιο συγκεκριμένα, μετά το ντου των οπαδών του Ολυμπιακού, ο Νταβίντε Μάσα έληξε άρον – άρον το παιχνίδι και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια με την υπόλοιπη διαιτητική ομάδα.Εκεί υπήρχε… επιτροπή υποδοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιταλός ρέφερι δέχθηκε χτύπημα στα γεννητικά του όργανά και εντός των αποδυτηρίων ζήτησε εξέταση από τον γιατρό του αγώ…


«Πλούσιο» ήταν και το τρίτο ημίχρονο στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το ντου των οπαδών του Ολυμπιακού, ο Νταβίντε Μάσα έληξε άρον – άρον το παιχνίδι και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια με την υπόλοιπη διαιτητική ομάδα.

Εκεί υπήρχε… επιτροπή υποδοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιταλός ρέφερι δέχθηκε χτύπημα στα γεννητικά του όργανά και εντός των αποδυτηρίων ζήτησε εξέταση από τον γιατρό του αγώνα.

Το περιστατικό έχει καταγραφεί κανονικά στο Φύλλο Αγώνα, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται το πρόσωπο που χτύπησε τον Ιταλό, τον οποίο ο ρέφερι της αναμέτρησης δεν γνώρισε.

Στο Φύλλο αγώνα έχουν καταγραφεί λεπτομερώς και όσα συνέβησαν εντός και στα πέριξ του αγωνιστικού χώρου, πριν και αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ένα ακόμα περιστατικό το οποίο «διαφημίζει» την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως αναφέρει το Sportime.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.