Γιάννης Λύρας – Τι λέει ο πλαστικός χειρουργός για το καταγγελλόμενο επεισόδιο με 92χρονη

April 25, 2023


Τον γύρο του διαδικτύου και των τηλεοπτικών εκπομπών έκανε από το πρωί της Δευτέρας 24/4 η είδηση ότι ο πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό μίας 92χρονης γυναίκας.Μετά την κράτησή του, οι εκατέρωθεν μηνύσεις (η ηλικιωμένη έκανε μήνυση στον πλαστικό χειρούργο για εξύβριση, απειλή και σωματική βλάβη, ενώ ο κ. Λύρας κατέθεσε μήνυση εναντίον της μήνυση για ψευδή κατάθεση) απ…


Τον γύρο του διαδικτύου και των τηλεοπτικών εκπομπών έκανε από το πρωί της Δευτέρας 24/4 η είδηση ότι ο πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό μίας 92χρονης γυναίκας.

Μετά την κράτησή του, οι εκατέρωθεν μηνύσεις (η ηλικιωμένη έκανε μήνυση στον πλαστικό χειρούργο για εξύβριση, απειλή και σωματική βλάβη, ενώ ο κ. Λύρας κατέθεσε μήνυση εναντίον της μήνυση για ψευδή κατάθεση) αποσύρθηκαν, με τον κ. Λύρα να ισχυρίζεται ότι υπήρξε ένα ατυχές συμβάν μεταξύ της ηλικιωμένης γυναίκας και του 3χρονου παιδιού του.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους για το ενδιαφέρον που έδειξαν. Το θέμα έχει διευθετηθεί. Δεν ήμουν καν το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι μου, αλλά στην Αγία Παρασκευή με φίλους. Δεν υπήρξε ξυλοδαρμό, δεν ήμουν καν κοντά. Έχω υποβάλλει από τον Μάρτιο του 2023 μήνυση στην ηλικιωμένη για παρενόχληση του τρίχρονου παιδιού μου, παρενόχληση που μπορεί να πηγάζει ενδεχομένως και από υπερβολική αγάπη.

Το βράδυ του Σαββάτου το παρενόχλησε ακόμα μια φορά στον κήπο του σπιτιού. Αυτό το φόβισε το παιδί. Υπέβαλα νέα μήνυση και η άλλη πλευρά σκηνοθέτησε ένα συμβάν ξυλοδαρμού. Σήμερα ανακλήθηκε η μήνυση, γιατί δεν υπήρξε ποτέ σωματική βλάβη», δήλωσε έξω από τα δικαστήρια, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Λύρας.

Τι υποστηρίζει η κόρη της 92χρονης

Η κόρη της ηλικιωμένης γυναίκας ανέφερε στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού: «Ο πλαστικός χειρουργός μένει στην πολυκατοικία μας εδώ και 1,5 χρόνο. Χρωστούσε στη μητέρα μου χρήματα καθώς δεν κατέβαλε τα ενοίκια. Η μητέρα μου τού ζήτησε τα χρήματα και εκείνος αρνήθηκε. Τη χτύπησε στο πρόσωπο και στο σώμα και την κλότσησε. Η μητέρα μου μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου από εκεί την πήγαμε σε ιδιωτικό νοσοκομείο».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.