Νικόλαος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση χωρίς τη βέρα του, μετά τον χωρισμό από την Τατιάνα Μπλάτνικ

April 24, 2024


Ο Νικόλαος σε βίντεο που δημοσίευσε η Αργυρώ ΜπαρμπαρίγουΔίχως να φορά τη βέρα του εμφανίστηκε δημόσια ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ, λίγες μόνο ημέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του από την Τατιάνα Μπλάτνικ.O ίδιος συμμετείχε στον 16ο διάπλου της Axion Hellas στα νησιά Σίφνο, Σχοινούσα, Αστυπάλαια, Αμοργό και Κίμωλο, με τη δράση να ολοκληρώνεται την Κυριακή 21 Απριλίου.Συγκεκριμένα, εμφανίζεται σ…


Ο Νικόλαος σε βίντεο που δημοσίευσε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Δίχως να φορά τη βέρα του εμφανίστηκε δημόσια ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ, λίγες μόνο ημέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του από την Τατιάνα Μπλάτνικ.

O ίδιος συμμετείχε στον 16ο διάπλου της Axion Hellas στα νησιά Σίφνο, Σχοινούσα, Αστυπάλαια, Αμοργό και Κίμωλο, με τη δράση να ολοκληρώνεται την Κυριακή 21 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, εμφανίζεται σε βίντεο που δημοσίευσε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία τον υποδέχτηκε λίγες μέρες νωρίτερα στη Σίφνο και ο Νικόλαος δεν φαίνεται να φορά τη βέρα του.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.