Έγινε για πρώτη φορά πατέρας – Ποιος είναι ο σύζυγος με τον οποίο απέκτησε δίδυμα

April 23, 2024


Ο Γάλλος σχεδιαστής Jacquemus και ο σύζυγός του μόλις ανακοίνωσαν τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους. Εκεί που νομίζατε ότι η νεοσύστατη νυφική συλλογή της περασμένης εβδομάδας ήταν αυτό που απασχολούσε όσο τίποτα άλλο το μυαλό του, ο Simon Porte Jacquemus μόλις το διέλυσε με μια τεράστια ανακοίνωση: τη γέννηση των δίδυμων παιδιών του. Με μια ανάρτηση στο Instagram, ο Jacquemus και ο σύζυγός του …


Ο Γάλλος σχεδιαστής Jacquemus και ο σύζυγός του μόλις ανακοίνωσαν τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους. Εκεί που νομίζατε ότι η νεοσύστατη νυφική συλλογή της περασμένης εβδομάδας ήταν αυτό που απασχολούσε όσο τίποτα άλλο το μυαλό του, ο Simon Porte Jacquemus μόλις το διέλυσε με μια τεράστια ανακοίνωση: τη γέννηση των δίδυμων παιδιών του. Με μια ανάρτηση στο Instagram, ο Jacquemus και ο σύζυγός του Marco Maestri καλωσόρισαν στον κόσμο τα μωρά τους, τα οποία γεννήθηκαν στις 20 Απριλίου όπως μαρτυρούν τα βραχιολάκια του μαιευτηρίου. «Καλώς ήρθατε στον κόσμο, αγάπες μας», έγραψε το ζευγάρι δίπλα από μια φωτογραφία με τα χεράκια των νεογέννητων. «Σας αγαπάμε τόσο πολύ. Το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα με εσάς, Papa Marco και Papa Simon».

  • Αν και ο ίδιος δεν αποκάλυψε τα φύλο των μωρών, μοιράστηκε τα σούπερ γλυκά ονόματά τους: Mia και Sun. Φυσικά, η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε ευχές από όλες τις γωνιές του πλανήτη της μόδας. Η Victoria Beckham, η οποία πρόσφατα γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της, έγραψε: «Συγχαρητήρια ❤️❤️ Χαίρομαι τόσο πολύ για εσάς και τους δύο!!!! Τόσα πολλά φιλιά xxxx». Το supermodel και μούσα του Jacquemus, Vittoria Ceretti, μοιράστηκε επίσης τον ενθουσιασμό της για το ζευγάρι, γράφοντας: «Συγχαρητήρια!!! τόσο χαρούμενη για εσάς». Εύκολα μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι οι νονοί των διδύμων μπορεί να προέρχονται από το star system. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η γιαγιά του Jacquemus, η Liline, γίνεται και επίσημα η πιο σικ προγιαγιά στον κόσμο! O Jacquemus και ο σύζυγός του, Marco Maestri, είναι ζευγάρι από τον Μάιο του 2018. Ο Marco Maestri, είναι ο επικεφαλής της Yoann and Marco, ενός πρακτορείου αφιερωμένου στην εικόνα, τη στρατηγική και την ψηφιακή ανάλυση, που επιτρέπει στους πελάτες να συνεργαστούν με τους influencers που ταιριάζουν καλύτερα στην ουσία κάθε μάρκας και έτσι να αυξήσουν την εμβέλεια.

Ο Jacquemus ήταν ο πρώτος οίκος που άρχισε να συνεργάζεται με τους Yoann and Marco στην ψηφιακή ανάπτυξη. Ο Marco δημιούργησε το πρακτορείο μαζί με τον αδελφό του, Yoann, επαγγελματία Γάλλο παίκτη ράγκμπι, τον οποίο ο Simon Porte Jacquemus φωτογράφισε τον Μάιο του 2018 στην παραλία για να ανακοινώσει την ημερομηνία και την τοποθεσία της πρώτης επίδειξης της ανδρικής συλλογής του. Ο Marco Maestri δήλωσε στη Vogue: «Ο Simon αποφάσισε να φωτογραφίσει τον αδελφό μου παρουσιάζοντας την ανδρική συλλογή Jacquemus και ο Yoann του είπε πολλά για μένα. Όταν επέστρεψε από τη Μασσαλία, αποφασίσαμε να γευματίσουμε μαζί …». «Όταν γνωριστήκαμε, του έλεγα συνεχώς ότι σε μια άλλη ζωή θα ήθελα να γίνω ανθοπώλης, οπότε αναδημιούργησε το ανθοπωλείο μου Chez Marco». Ήταν κατά τη διάρκεια της επίδειξης Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019-2020 που ο Simon Porte Jacquemus οργάνωσε μια γλυκιά έκπληξη για τον Marco, αφιερώνοντάς του ένα μέρος του σκηνικού και, κατά κάποιον τρόπο, επισημοποιώντας τη σχέση τους στο κοινό. Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2022, σε έναν ονειρεμένο γάμο στην Νότια Γαλλία, όπου παρευρέθηκαν πολλοί διάσημοι καλεσμένοι, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν ντυμένοι στα λευκά, με ρούχα που είχε σχεδιάσει ο κορυφαίος σχεδιαστής.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.