Έλενα Τσαγκρινού – DJ Stephan: Αποκάλυψαν το φύλο του μωρού που περιμένουν – Το baby shower

April 23, 2024


Η Έλενα Τσαγκρινού αποκάλυψε το φύλο του μωρού τηςΗ Έλενα Τσαγκρινού και ο DJStephan αποκάλυψαν το φύλο του πρώτου τους παιδιού. Η τραγουδίστρια έχει μπει πια στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό θα υποδεχτεί στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έλενα Τσαγκρινού αποκάλυψε το φύλο του μωρού τους.Όπως φαίνεται στο βί…


Η Έλενα Τσαγκρινού αποκάλυψε το φύλο του μωρού της

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο DJStephan αποκάλυψαν το φύλο του πρώτου τους παιδιού. Η τραγουδίστρια έχει μπει πια στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό θα υποδεχτεί στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έλενα Τσαγκρινού αποκάλυψε το φύλο του μωρού τους.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε από το baby shower η Έλενα Τσαγκρινού, το πρώτο τους παιδί θα είναι αγόρι.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Αποκάλυψη του φύλου του μωρού, για πολύ στενούς μας συγγενείς και πολύ καλούς φίλους!
Ευχαριστούμε για όλα! Όσοι πέσατε μέσα είναι Αγόρι. Και στα δικά σας!!! Με το καλό».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.