Δανάη Μπάρκα για Δημήτρη Παπανώτα: Ίσως κάποιοι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να είναι σε κανένα ψηφοδέλτιο

April 23, 2024


Το σχόλιο της Δανάη Μπάρκα για τον Δημήτρη Παπανώτα και τις ευρωεκλογές Η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της το πρωινό της Δευτέρας (22/4) σχολίασαν το ξέσπασμα της Μπέττυς Μαγγίρα στον αέρα της εκπομπής της με αφορμή τη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.Η παρουσιάστρια έδωσε την απάντησή της στην ατάκα του γνωστού δημοσιογράφου για την ηλικία της, κίνηση που δεν βρήκε…


Το σχόλιο της Δανάη Μπάρκα για τον Δημήτρη Παπανώτα και τις ευρωεκλογές 

Η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της το πρωινό της Δευτέρας (22/4) σχολίασαν το ξέσπασμα της Μπέττυς Μαγγίρα στον αέρα της εκπομπής της με αφορμή τη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η παρουσιάστρια έδωσε την απάντησή της στην ατάκα του γνωστού δημοσιογράφου για την ηλικία της, κίνηση που δεν βρήκε σύμφωνη την παρουσιάστρια του MEGA.

«Ενώ δεν συμφωνώ με πάρα πολλές απόψεις του κυρίου Παπανώτα και έχω εντοπίσει ότι δεν είμαι από τις… αδυναμίες του, εμένα λίγο όταν συμβαίνει κάτι στη ζωή ενός ανθρώπου και υπερθεματίζουμε όλοι στα social media σε σημείο οριακά ανθρωποφαγικό δεν με βρίσκει σύμφωνη», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα ανοίγοντας το θέμα στο πάνελ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.