Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα

April 23, 2024


Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ μοιράστηκε με το κοινό της μερικές φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τον Κριστιάνο ΡονάλντοΗ Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ δημοσίευσε στο instagram μερικές φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το ζευγάρι ζει πλέον, μόνιμα στη Σαουδική Αραβία και η σύντροφος του ποδοσφαιριστή δείχνει να το απολαμβάνει ιδιαίτερα.Συχνά, δημοσιεύει στον προσωπικό της …


Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ μοιράστηκε με το κοινό της μερικές φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ δημοσίευσε στο instagram μερικές φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το ζευγάρι ζει πλέον, μόνιμα στη Σαουδική Αραβία και η σύντροφος του ποδοσφαιριστή δείχνει να το απολαμβάνει ιδιαίτερα.

Συχνά, δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από τη νέα τους ζωή. Αυτή τη φορά, δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα με την ίδια και τον αγαπημένο της, ενώ κάνουν σάουνα ή απολαμβάνουν το μπάνιο τους στη θάλασσα.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Ευτυχία».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.