Τζίτζι Χαντίντ: Σήμερα έχει γενέθλια το σούπερ μοντέλο – Η ανάρτηση της Ντονατέλα Βερσάτσε

April 23, 2024


Η Τζίτζι Χαντίντ γίνεται σήμερα 29 ετώνΗ Τζίτζι Χαντίντ, το σουπερ μοντέλο έχει σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου τα γενέθλια της και οι ευχές για την γιορτή της έχουν ήδη ξεκινήσει.Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο κλείνει σήμερα τα 28 της έτη και γίνεται 29, με μια από τις διασημότερες φίλες της να της εύχεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πρόκειται για την Ντονατέλα Βερσάτσε με την οποία μάλι…


Η Τζίτζι Χαντίντ γίνεται σήμερα 29 ετών

Η Τζίτζι Χαντίντ, το σουπερ μοντέλο έχει σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου τα γενέθλια της και οι ευχές για την γιορτή της έχουν ήδη ξεκινήσει.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο κλείνει σήμερα τα 28 της έτη και γίνεται 29, με μια από τις διασημότερες φίλες της να της εύχεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πρόκειται για την Ντονατέλα Βερσάτσε με την οποία μάλιστα έχει συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν.

Εκείνη, προχώρησε σε μια ανάρτηση όπου φαίνονται οι δυό τους και έγραψε:

«Χρόνια πολλά σε σένα, κορίτσι μου. Είσαι πανέμορφη μέσα και έξω, Τζίτζι. Ελπίζω να έχεις την καλύτερη μέρα γιορτάζοντας με την Κάι και όλους τους αγαπημένους σου. Σου αξίζει το καλύτερο, πάντα. Σε αγαπώ».

Ακολουθεί η ανάρτηση:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.