Δέσποινα Μοιραράκη: Είναι θέλημα Θεού αν θα γυρίσω σελίδα στην προσωπική μου ζωή

April 23, 2024


Για το αν είναι έτοιμη να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή δύο χρονιά μετά την απώλεια του συζύγου της απάντησε η Δέσποινα ΜοιραράκηΗ Δέσποινα Μοιραράκη σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τη συνέχεια του «Cash or Trash», τον θάνατο του συζύγου της και την προσωπική της ζωή.Η παρουσιάστρια για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει στο Star, σχολίασε: «Στο “Cash or Trash” θα αλλάξουν οι αγοραστές, α…


Για το αν είναι έτοιμη να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή δύο χρονιά μετά την απώλεια του συζύγου της απάντησε η Δέσποινα Μοιραράκη

Η Δέσποινα Μοιραράκη σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τη συνέχεια του «Cash or Trash», τον θάνατο του συζύγου της και την προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει στο Star, σχολίασε: «Στο “Cash or Trash” θα αλλάξουν οι αγοραστές, αλλά δεν θα αλλάξουμε εκτιμητή και παρουσιάστρια».

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ για την αλλαγή που βιώνει στη ζωή της και στη διάθεσή της είπε: «Η ανανέωσή μου οφείλεται στην πολλή δουλειά. Αυτή ήταν και η συμβουλή των ειδικών μετά από όλο αυτό που συνέβη στην προσωπική μου ζωή να προσπαθήσω να μην μείνω μόνη μου. Εργάστηκα και εργάζομαι γι’ αυτό και [προσπάθησα] να έχω πολλές και διάφορες ασχολίες».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.