Μάνος Ιωάννου: «Αγαπώ πάρα πολύ τον Φιλιππίδη, είμαστε φίλοι»

April 22, 2024


O Μάνος Ιωάννου αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.Ο Μάνος Ιωάννου σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.«Ένα καλοκαίρι το πέρασα μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη σε ένα αυτοκίνητο. Όλοι νόμιζαν ότι θα πλακωθούμε. Τον αγαπώ πάρα πολύ και είμαστε από τότε φίλοι. Δεν μπορώ να πιστέψω τέτοια πράγματα για τον άνθρωπο που αγαπώ, δεν ξέρω, θα δούμε και το Ε…


O Μάνος Ιωάννου αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Μάνος Ιωάννου σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Ένα καλοκαίρι το πέρασα μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη σε ένα αυτοκίνητο. Όλοι νόμιζαν ότι θα πλακωθούμε. Τον αγαπώ πάρα πολύ και είμαστε από τότε φίλοι. Δεν μπορώ να πιστέψω τέτοια πράγματα για τον άνθρωπο που αγαπώ, δεν ξέρω, θα δούμε και το Εφετείο. Ξαφνικά δεν μπορούμε να πούμε την άποψή μας, έχω χάσει δουλειές επειδή είπαν ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι φίλος μου. Ξαφνικά δεν μπορούμε να έχουμε ελευθερία λόγου» ανέφερε, αρχικά, ο ηθοποιός στην τηλεόραση του Mega.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.