«Ο Αλέξης που πέφτουν οι γυναίκες πάνω του, βίασε;»

April 22, 2023


Έκπληκτοι παρακολουθούν φίλοι και συνάδελφοι του Αλέξη Γεωργούλη, τις εξελίξεις γύρω από τις καταγγελίες που αντιμετωπίζει.Σήμερα (22/4) η εκπομπή Χαμογέλα και πάλι αφιέρωσε αρκετό χρόνο για να παρουσιάσει τα νέα στοιχεία για την υπόθεση Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας εις βάρος του τη Δευτέρα του Πάσχα (17/4).Οι δημοσιογράφοι που αναφέρθηκαν στο θέμα, επεσήμαναν π…


Έκπληκτοι παρακολουθούν φίλοι και συνάδελφοι του Αλέξη Γεωργούλη, τις εξελίξεις γύρω από τις καταγγελίες που αντιμετωπίζει.

Σήμερα (22/4) η εκπομπή Χαμογέλα και πάλι αφιέρωσε αρκετό χρόνο για να παρουσιάσει τα νέα στοιχεία για την υπόθεση Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας εις βάρος του τη Δευτέρα του Πάσχα (17/4).

Οι δημοσιογράφοι που αναφέρθηκαν στο θέμα, επεσήμαναν πως εφόσον δεν έχει αρθεί η κοινοβουλευτική ασυλία του Αλέξη Γεωργούλη, είναι σαν να μην υπάρχει καμία εμπλοκή του στην υπόθεση.

Γι’ αυτό και δεν μπορεί να πάρει στα χέρια του τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί μετά τις καταγγελίες εις βάρος του από μία γυναίκα για βιασμό και κακοποιητική συμπεριφορά. Κάτι που έδειξε να σοκάρει τη Σίσσυ Χρηστίδου η οποία σχολίασε σχετικά: «Συγνώμη, αλλά το δικό μου το μυαλό δεν μπορεί να το χωρέσει αυτό».

Όλοι στη συζήτηση συμφώνησαν ότι δεν ακυρώνεται το τεκμήριο της αθωότητας όμως ότι πρέπει να γίνει ενδελεχής έρευνα για να διαλευκανθεί η όλη υπόθεση.

  • Φίλος του ηθοποιού και ευρωβουλευτή, μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι», λέγοντας ότι πέρασαν μαζί το Πάσχα. Περιέγραψε δε, και πώς ήταν ο Αλέξης Γεωγρούλης, λίγες ώρες πριν κυκλοφορήσει στα μέσα ενημέρωσης, η είδηση για την καταγγελία εναντίον του.

Πιο αναλυτικά, ο Γρηγόρης Καλαγιάς, είπε:  «Μαζί περάσαμε το Πάσχα, φάγαμε, ήπιαμε, περάσαμε ωραία μέχρι τις 04:00 το πρωί που ήμασταν μαζί, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Το πρωί που τον περίμενα για τα γενέθλια της κόρης μου κάτι κατάλαβα ότι γίνεται από Βρυξέλλες, μιλάνε και μου λέει τι έγινε. Λέω, έμαθα μετά τι έγινε. Δεν κλονίστηκα καθόλου. Τίποτα, απλώς είναι άδικο αυτό που γίνεται. Να πιστέψω δηλαδή πως ο Αλέξης που πέφτουν οι γυναίκες πάνω του, ότι βίασε; Που δεν σήκωσε ούτε σε μυρμήγκι χέρι; Εάν είναι δυνατόν, είναι εξωφρενικά αυτά που γίνονται. Αυτά ας τα λουστούν οι πολίτικοί. Όλοι οι φίλοι είμαστε μπροστά και τον στηρίζουμε. Βάζουμε το χέρι μα στο Ευαγγέλιο. Ένα παιδί άριστο, ένας άνθρωπος που δίνει τον εαυτό του για όλους. Τον κατηγορούν τώρα για βιαστή;».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.