Συγκινεί η Καίτη Φίνου – Η ανάρτηση για τα 7 χρόνια από τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη

April 21, 2024


Επτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού Στάθη Ψάλτη, ο οποίος «έφυγε» στα 66 του χρόνια νικημένος από τον καρκίνο και η Καίτη Φίνου προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση. Σπουδαίος κωμικός ηθοποιός, αξεπέραστο ταλέντο, μεγάλη προσωπικότητα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και ακόμα περισσότερα συνοδεύουν τον Στάθη Ψάλτη 7 χρόνια μετά τον θάνατό του. Η Καίτη Φίνου, ούσα μ…


Επτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού Στάθη Ψάλτη, ο οποίος «έφυγε» στα 66 του χρόνια νικημένος από τον καρκίνο και η Καίτη Φίνου προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση. Σπουδαίος κωμικός ηθοποιός, αξεπέραστο ταλέντο, μεγάλη προσωπικότητα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και ακόμα περισσότερα συνοδεύουν τον Στάθη Ψάλτη 7 χρόνια μετά τον θάνατό του. Η Καίτη Φίνου, ούσα μία γυναίκα η οποία βρισκόταν πάντα στο πλευρό του, δημοσίευση μία τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προς τιμήν του. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της: «Σταθάκο μου…….21 Απριλίου 2017. Πέρασαν 7 χρόνια και ΥΠΑΡΧΕΙΣ…………».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.