J2US: H φαντασμαγορική έναρξη του Νίκου Κοκλώνη και η έκπληξη του Light

April 21, 2024


Ο Νίκος Κοκλώνης επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου 20/4 με ακόμα ένα φαντασμαγορικό live στο J2US!Από την αρχή του J2US ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε για μία ακόμη φορά τον ρυθμό στη σκηνή του μουσικού σόου.Το απόλυτο πάρτι του Σαββάτου ξεκίνησε με το τραγούδι «Στην Πυρά» που ερμηνεύει η Άννα Βίσση, το οποίο ήταν φυσικά διαμορφωμένο για το σόου! Στη συνέχεια, ο μοναδικός Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε τον Light…


Ο Νίκος Κοκλώνης επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου 20/4 με ακόμα ένα φαντασμαγορικό live στο J2US!

Από την αρχή του J2US ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε για μία ακόμη φορά τον ρυθμό στη σκηνή του μουσικού σόου.

Το απόλυτο πάρτι του Σαββάτου ξεκίνησε με το τραγούδι «Στην Πυρά» που ερμηνεύει η Άννα Βίσση, το οποίο ήταν φυσικά διαμορφωμένο για το σόου! Στη συνέχεια, ο μοναδικός Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε τον Light, ο οποίος θα είναι ο guest κριτής της σημερινής βραδιάς!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.