Της έβαλαν άλλο πρόσωπο: Σούσουρο με την νέα εικόνα της Βανδή, την “πείραξαν” και μοιάζει 25 χρόνια νεότερη

April 21, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Δέσποινα Βανδή θα εμφανίζεται με τον Λευτέρη Πανταζή, από τις 6 Μαΐου, στο νυχτερινό κέντρο Barbarella, στη Θεσσαλονίκη και ήδη δημοσίευσε την…




Η Δέσποινα Βανδή θα εμφανίζεται με τον Λευτέρη Πανταζή, από τις 6 Μαΐου, στο νυχτερινό κέντρο Barbarella, στη Θεσσαλονίκη και ήδη δημοσίευσε την αφίσα της.



Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρίσκεται σε μία δημιουργική φάση στα επαγγελματικά της, σε συνδυασμό με τα προσωπικά της, αφού βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του συντρόφου της, Βασίλη Μπισμπίκη.

Ωστόσο, οι χρήστες του Twitter έστησαν γλέντι, εστιάζοντας στην αλλοιωμένη από το υπερβολικό photoshop εικόνα της τραγουδίστριας στην αφίσα. Πολλοί δεν την αναγνώρισαν, ενώ άλλοι θυμήθηκαν το εξώφυλλο του «Γεια», το 2001.

Το τότε και το τώρα της Δέσποινας Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή άναψε φωτιές με την αφίσα της στο Twitter







Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.