Απόδραση από τη δύσκολη καθημερινότητά τους: Νέο ταξίδι για Μπόμπα – Τανιμανίδη μετά το 3ήμερο στη Ρώμη

April 21, 2022


Απόδραση από τη δύσκολη καθημερινότητά τους: Νέο ταξίδι για Μπόμπα – Τανιμανίδη μετά το 3ήμερο στη Ρώμη




Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αναχώρησαν για τις διακοπές του Πάσχα, μαζί με τις δίδυμες κόρες τους, χθες, Μεγάλη Τετάρτη.



Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε τις πασχαλινές διακοπές με την οικογένειά της

Την είδηση έκανε γνωστή η γλυκιά μανούλα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με την κόρη της Φιλίππα, λίγο πριν αναχωρήσουν για τις πρώτες τους πασχαλινές διακοπές και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Έτοιμη να πετάξει».

Λίγη ώρα αργότερα, φωτογράφισε και τον σύζυγό της, αποκαλύπτοντας τον προορισμό του ταξιδιού, που είναι η γενέτειρα του παρουσιαστή, η Θεσσαλονίκη, όπου θα κάνουν διακοπές με την οικογένεια του Σάκη Τανιμανίδη.



Τα παιχνίδια της κόρης της Χριστίνας Μπόμπα στο αεροπλάνο

Σε βίντεο που ανάρτησε η Χριστίνα Μπόμπα στον λογαριασμό της, η μια κόρη της παίζει με τη μάσκα που φορούσε η μαμά της. «Περνάμε πολύ ωραία εμείς όταν πετάμε οικογενειακώς … ειδικά η Φιλίππα!», υπογράμμισε η influencer.



Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media και μοιράζονται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά τους.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.