Νεαρή κοπέλα στην Κόρινθο ανέβηκε για selfie σε όχημα του Προαστιακού και έπαθε ηλεκτροπληξία

April 21, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Νεαρή κοπέλα στην Κόρινθο, ανέβηκε σε όχημα του Προαστιακού και προσπάθησε να βγάλει selfie, με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία.

(…




Νεαρή κοπέλα στην Κόρινθο, ανέβηκε σε όχημα του Προαστιακού και προσπάθησε να βγάλει selfie, με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία.



Ειδικότερα, παρ’ ολίγον να σημειωθεί τραγωδία χθες, Μεγάλη Τετάρτη, το μεσημέρι, όταν η νεαρή, παρά τις προειδοποιήσεις των φίλων της, ανέβηκε σε όχημα εργασίας του Προαστιακού, το οποίο βρισκόταν εκτός αποβάθρας και προσπάθησε να βγάλει selfie.

Η νεαρή κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά από μία απερισκεψία

Χωρίς να το σκεφτεί, άγγιξε τα ηλεκτροφόρα καλώδια, με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ, την παρέλαβε σοβαρά τραυματισμένη και τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.



Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η κοπέλα είχε τις αισθήσεις της όταν διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.