Σταματίνα Τσιμτσιλή για Έλλη Στάη: «Έπαθα σοκ με την ηλικία της»

April 20, 2024


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάσε την τελευταία συνέντευξη της Έλλης ΣτάηΜε αφορμή το αφιέρωμα της εκπομπής «Happy Day» για την Έλλη Στάη το πάνελ σχολίασε την ηλικία της: «Είμαι 70 ακριβώς. Δεν θα μπορούσα να πω ψέματα γιατί είναι γραμμένο. Τρώω τα πάντα αλλά το στομάχι μου ανταποκρίνεται σε ποσότητες που δεν είναι τεράστιες. Δεν τρώω μαρούλια, δεν μου αρέσουν καθόλου», είπε η δημοσιογράφος.Η Σταματ…


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάσε την τελευταία συνέντευξη της Έλλης Στάη

Με αφορμή το αφιέρωμα της εκπομπής «Happy Day» για την Έλλη Στάη το πάνελ σχολίασε την ηλικία της: «Είμαι 70 ακριβώς. Δεν θα μπορούσα να πω ψέματα γιατί είναι γραμμένο. Τρώω τα πάντα αλλά το στομάχι μου ανταποκρίνεται σε ποσότητες που δεν είναι τεράστιες. Δεν τρώω μαρούλια, δεν μου αρέσουν καθόλου», είπε η δημοσιογράφος.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ακούγοντας την ηλικία της Έλλης Στάη σχολίασε: «Έπαθα σοκ με την ηλικία της Έλλης Στάη παιδιά. Είναι αυτό που το ξέρεις και όταν ακούς κάποιον να στο λέει και συνδυάζεις αυτή την εικόνα τη νεανική και fit…»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.