Ιωάννα Τούνη: Η αντίδραση για τον έλεγχο παραπλάνησης των influencers – «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»

April 20, 2024


Ιωάννα Τούνη: Η αντίδρασή της όταν τη ρώτησαν για τον έλεγχο παραπλάνησης καταναλωτών από influencersΗ Ιωάννα Τούνη σε δηλώσεις που παραχώρησε ρωτήθηκε για τον ευρωπαϊκό έλεγχο που έγινε σε influencers, στο πλαίσιο του οποίου εξετάζονται και 20 Έλληνες, για τις εμπορικές τους δραστηριότητες στα social media.Η instagrammer και επιχειρηματίας μιλώντας στην κάμερα του Alpha φάνηκε να μην γνωρίζει κάτ…


Ιωάννα Τούνη: Η αντίδρασή της όταν τη ρώτησαν για τον έλεγχο παραπλάνησης καταναλωτών από influencers

Η Ιωάννα Τούνη σε δηλώσεις που παραχώρησε ρωτήθηκε για τον ευρωπαϊκό έλεγχο που έγινε σε influencers, στο πλαίσιο του οποίου εξετάζονται και 20 Έλληνες, για τις εμπορικές τους δραστηριότητες στα social media.

Η instagrammer και επιχειρηματίας μιλώντας στην κάμερα του Alpha φάνηκε να μην γνωρίζει κάτι για το παραπάνω, απαντώντας με ερώτηση στη ρεπόρτερ. «Παραπλάνηση γιατί; Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς; Παραπλανούμε για ποιον λόγο;», της είπε.

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Τούνη, που διατηρεί έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο ελληνικό Instagram, απάντησε για το πώς γίνονται από τη δική της την πλευρά, οι εμπορικές δραστηριότητες και οι διαφημίσεις στην πλατφόρμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.