Νέο σπίτι για τον Δημήτρη Λάλο – Αυτά είναι τα σχέδια του μετά τον χωρισμό

April 20, 2024


Νέα μετακόμιση για τον Δημήτρη Λαλο. Ο ηθοποιός που έφυγε από την συζυγική στέγη μετά το χωρισμό του από την σύζυγό του Έλενα Μαυρίδου, αγόρασε σπίτι στα Πετράλωνα στην ίδια περιοχή όπου και διέμενε οικογενειακώς.   Έτσι αναζητά σπίτι σε άλλη περιοχή κοντά βέβαια στα Πετράλωνα ενώ αυτό το σπίτι σκέφτεται να το νοικιάσει. Business man ο Μαθιός.


Νέα μετακόμιση για τον Δημήτρη Λαλο. Ο ηθοποιός που έφυγε από την συζυγική στέγη μετά το χωρισμό του από την σύζυγό του Έλενα Μαυρίδου, αγόρασε σπίτι στα Πετράλωνα στην ίδια περιοχή όπου και διέμενε οικογενειακώς.

 

 

  • Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες όμως, ο ηθοποιός θέλει στο μέλλον να φύγει από εκεί καθώς το αγόρασε καθαρά για επένδυση.

 

Έτσι αναζητά σπίτι σε άλλη περιοχή κοντά βέβαια στα Πετράλωνα ενώ αυτό το σπίτι σκέφτεται να το νοικιάσει. Business man ο Μαθιός.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.