My Style Rocks Gala: Νίκησε η Casablanca – Φεύγουν η Φωτεινή Μπαρνασά και η Μπέττυ Παπανδρέου

April 19, 2024


Νικήτρια αναδείχθηκε η Casablanca την οποία στο σημερινό gala συνόδευε η Ντένη ΚουβαράκουΑναστάτωση αλλά και γέλια στο πλατό του My Style Rocks έφερε η επιστροφή των διαγωνιζόμενων της 6ης σεζόν για μία και μόνο εμφάνιση.Η Απολλεών, η Ελεάνα Δαρίβα, η Ντένη Κουβαράκου, η Διονυσία Κούκιου, η Αμάντα Μανωλάκου, η Μορτασία, η Γεωργία Μπαχούμη και η Χριστιάννα Κοντού απόλαυσαν τη διαδικασία και συμμετε…


Νικήτρια αναδείχθηκε η Casablanca την οποία στο σημερινό gala συνόδευε η Ντένη Κουβαράκου

Αναστάτωση αλλά και γέλια στο πλατό του My Style Rocks έφερε η επιστροφή των διαγωνιζόμενων της 6ης σεζόν για μία και μόνο εμφάνιση.

Η Απολλεών, η Ελεάνα Δαρίβα, η Ντένη Κουβαράκου, η Διονυσία Κούκιου, η Αμάντα Μανωλάκου, η Μορτασία, η Γεωργία Μπαχούμη και η Χριστιάννα Κοντού απόλαυσαν τη διαδικασία και συμμετείχαν δυναμικά στο σχολιασμό υπερασπιζόμενες τα looks που φορούσαν αλλά και τη διαγωνιζόμενη που τα προετοίμασε!

Νικήτρια αναδείχθηκε η Casablanca την οποία στο σημερινό gala συνόδευε η Ντένη Κουβαράκου. Υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Φωτεινή Μπαρνασά η οποία απουσίαζε επί δύο επεισόδια για προσωπικούς λόγους, η Νατάσα Βελιανίτη και η Δήμητρα Ζαφειρακοπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.