Κώστας Μπίγαλης: Το τραγούδι «Του Αιγαίου τα μπλουζ» ήταν να πάει στην Eurovision, αλλά δεν πέρασε

April 19, 2023


Κώστας Μπίγαλης: Ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του εξήγησε ότι το «Τρεχαντήρι» δεν ήθελε να το στείλει στον διαγωνισμό τραγουδιού, αλλά πήεγ λόγω έλλειψης χρόνουΓια την πολυετή καριέρα του, την Eurovision αλλά και τα παιδικά του χρόνια μίλησε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Κώστας Μπίγαλης. Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια είπε: «Όταν ήμουν μικρός, δεν ήμουν κ…


Κώστας Μπίγαλης: Ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του εξήγησε ότι το «Τρεχαντήρι» δεν ήθελε να το στείλει στον διαγωνισμό τραγουδιού, αλλά πήεγ λόγω έλλειψης χρόνου

Για την πολυετή καριέρα του, την Eurovision αλλά και τα παιδικά του χρόνια μίλησε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Κώστας Μπίγαλης.

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια είπε: «Όταν ήμουν μικρός, δεν ήμουν και το καλύτερο παιδί. Είχα πάρει με το ποδήλατο έναν φίλο που τον κυνηγούσαν, βγήκα μια στιγμή από ένα στενό και τότε, μας χτύπησε μια νεκροφόρα».

Ο Κώστας Μπίγαλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής και για το «πέρασμά» του από το θέατρο: «Η εμπλοκή μου με το θέατρο ξεκίνησε από τη συμμετοχή μου στο “Jesus Christ Superstar”, το 1979 και μετά, το 1992 με την Πωλίνα και τον πρωτοεμφανιζόμενο τότε, Τάκη Ζαχαράτο».

Μιλώντας για τον πρώτο του δίσκο, εξηγεί, για ποιο λόγο συστήθηκε ως «Αλέξης»: «Στον πρώτο μου δίσκο, έγραφε “Αλέξης” πάνω. Ο παραγωγός μου τότε, ο Τέρενς Κουίκ μου είχε πει ότι δεν του άρεσε το “Κώστας Μπίγαλης” και θα με έλεγε “Αλέξη”».

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην «παραλίγο» συμμετοχή του στη Eurovision. «Το τραγούδι “Του Αιγαίου τα μπλουζ” το είχα γράψει για να πάει Eurovision, αλλά δεν το πέρασαν. Εκείνη τη χρονιά, δεν πήγε καλά η Ελλάδα. Το “Τρεχαντήρι” ήταν ένα τραγούδι που δεν ήθελα να πάει Eurovision, αλλά δεν είχαμε χρόνο να γράψω κάποιο καινούριο κομμάτι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.