Δημήτρης Αλεξάνδρου: Aπολαμβάνει τον ρόλο του μπαμπά – Οι τρυφερές στιγμές με τον γιο του

April 19, 2023


Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη με τον μονάκριβο γιο τους.Την ευτυχία βιώνουν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη με τον μονάκριβο γιο τους ο οποίος έχει γίνει πια τεσσάρων μηνών.Ο μικρός «Νουνίτο» όπως τον αποκαλούν μονοπωλεί το ενδιαφέρον των γονιών του και εκείνοι δεν σταματούν να μοιράζονται στιγμές μαζί του. Ο παρουσιαστής ανέβασε το βράδυ της Τρίτης …


Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη με τον μονάκριβο γιο τους.

Την ευτυχία βιώνουν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη με τον μονάκριβο γιο τους ο οποίος έχει γίνει πια τεσσάρων μηνών.

Ο μικρός «Νουνίτο» όπως τον αποκαλούν μονοπωλεί το ενδιαφέρον των γονιών του και εκείνοι δεν σταματούν να μοιράζονται στιγμές μαζί του. Ο παρουσιαστής ανέβασε το βράδυ της Τρίτης στο Instagram του ένα τρυφερό βίντεο με τον γιο του, ο οποίος μόλις ξεκίνησε να βγάζει τα πρώτα του «λογάκια».

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απολαμβάνει τον ρόλο του μπαμπά και η χαρά του δεν κρύβεται.

Σχετικές ειδήσεις

Ιωάννα Τούνη: Χορεύει στη Νάουσα με τον Νουνίτο την Κυριακή του Πάσχα

Ιωάννα Τούνη: Οικογενειακό Πάσχα στην Πάρο – Ο λόγος που δεν πήγε στην εκκλησία την Ανάσταση

Ιωάννα Τούνη: Από το Κάιρο κατευθείαν στην Πάρο – Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στις διακοπές της

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.