Ακολουθεί πολύ κρίσιμο διάστημα για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Του μειώνουν τη δόση – Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μάθουμε αν…»

April 18, 2024


Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να δίνει τη μεγάλη του μάχη, για να διατηρηθεί στη ζωή, με την κατάστασή του να παραμένει σταθερή, αν και κρίσιμη, και τους γιατρούς να προσπαθούν διαρκώς για να υπάρξει ευχάριστη εξέλιξη.Όπως ανέφερε το «Πρωινό», το τελευταίο εγκεφαλογράφημα δεν έδωσε το «πράσινο φως», ώστε να γίνει άμεσα η νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης. Οι γιατροί, ωστόσο, μειώνουν τη δόση που τον διατ…


Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να δίνει τη μεγάλη του μάχη, για να διατηρηθεί στη ζωή, με την κατάστασή του να παραμένει σταθερή, αν και κρίσιμη, και τους γιατρούς να προσπαθούν διαρκώς για να υπάρξει ευχάριστη εξέλιξη.

Όπως ανέφερε το «Πρωινό», το τελευταίο εγκεφαλογράφημα δεν έδωσε το «πράσινο φως», ώστε να γίνει άμεσα η νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης. Οι γιατροί, ωστόσο, μειώνουν τη δόση που τον διατηρεί σε καταστολή, ώστε να κρίνουν αν μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα καταφέρουν να τον ξυπνήσουν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο ρεπορτάζ, τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του αγαπημένου τραγουδιστή. Κάπως έτσι, οι γιατροί ελπίζουν πως μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα μπορέσουν να κάνουν μια νέα προσπάθεια για την αποσωλήνωσή του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.