Έγινε γνωστό για τον Νίκο Βέρτη: Μαθεύτηκαν τα νέα για την υγεία του τραγουδιστή

April 18, 2024


Νέες εξελίξεις υπάρχουν για την υπόθεση του Νίκου Βέρτη, ο οποίος τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρήθηκε με πρόβλημα υγείας, λόγω τροφικής δηλητηρίασης, που υπέστη στο τέλος της περασμένης εβδομάδας.Ο τραγουδιστής πέρασε ορισμένες μέρες στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να επιχειρούν να τον βοηθήσουν να επανέλθει το συντομότερο δυνατό και να πάρει εξιτήριο, κάτι που κατάφεραν, όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτ…


Νέες εξελίξεις υπάρχουν για την υπόθεση του Νίκου Βέρτη, ο οποίος τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρήθηκε με πρόβλημα υγείας, λόγω τροφικής δηλητηρίασης, που υπέστη στο τέλος της περασμένης εβδομάδας.

Ο τραγουδιστής πέρασε ορισμένες μέρες στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να επιχειρούν να τον βοηθήσουν να επανέλθει το συντομότερο δυνατό και να πάρει εξιτήριο, κάτι που κατάφεραν, όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ στο «Πρωινό».

Σύμφωνα με την εκπομπή, ο Νίκος Βέρτης πήρε εξιτήριο και ακολουθεί μια αγωγή για τις επόμενες μέρες, επιστρέφοντας, όπως όλα δείχνουν, κανονικά το Σαββατοκύριακο στην πίστα, ώστε να βάλει «φωτιά» εκ νέου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.