14 μήνες μετά τη δικαστική απόφαση: Ευχάριστα νέα στην οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη

April 18, 2024


Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όταν υπήρξε η υπόθεση βιασμού και απόπειρας βιασμού εναντίον του, έχοντας αθωωθεί στην πρώτη περίπτωση και κάνοντας, πια, διακριτικά τα νέα του «βήματα» στην προσωπική του ζωή.Την ίδια στιγμή ο γιος του, Δημήτρης, δείχνει να έχει ξεκινήσει να χαράσσει το δικό του δρόμο στον χώρο της υποκριτικής, με τον Αιμίλιο Χειλάκη να επιβεβαιώνει…


Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όταν υπήρξε η υπόθεση βιασμού και απόπειρας βιασμού εναντίον του, έχοντας αθωωθεί στην πρώτη περίπτωση και κάνοντας, πια, διακριτικά τα νέα του «βήματα» στην προσωπική του ζωή.

Την ίδια στιγμή ο γιος του, Δημήτρης, δείχνει να έχει ξεκινήσει να χαράσσει το δικό του δρόμο στον χώρο της υποκριτικής, με τον Αιμίλιο Χειλάκη να επιβεβαιώνει, ότι θα βρίσκεται μαζί του στη θεατρική παράσταση «Κατά φαντασίαν ασθενής», που θα παρουσιαστεί στο κοινό το καλοκαίρι.

«Συμμετέχει, πράγματι, μαζί μας. Είναι ένας εξαίρετος νέος συνάδελφος, κάναμε οντισιόν και για αυτό το λόγο τον πήραμε. Κάνουμε αυτή την παράσταση μαζί με την Αθηνά Μαξίμου, τη Μυρτώ Αλικάκη και άλλους. Ο Πέτρος δεν έχει χρειαστεί να μιλήσει μαζί μας», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.