«Ασπίδα» Ελένης Βουλγαράκη στον Φώτη Ιωαννίδη – «Σιωπή όλοι…»

April 18, 2024


Τη δική του απάντηση θέλησε να δώσει μέσω μιας ανάρτησης στον λογαριασμό του στο Instagram ο Φώτης Ιωαννίδης.Ο παίκτης του Παναθηναϊκού, μετά την εμπολοκή του ονόματός του στα δημοσιεύματα που ήθελαν παίκτης της Εθνικής μας ομάδας να έχει βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ αποφάσισε να δώσει τη δική του απάντηση αποκαλύπτοντας ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά.«Σχετικά με κάποια ανυπόστατα και ψευδή σ…


Τη δική του απάντηση θέλησε να δώσει μέσω μιας ανάρτησης στον λογαριασμό του στο Instagram ο Φώτης Ιωαννίδης.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού, μετά την εμπολοκή του ονόματός του στα δημοσιεύματα που ήθελαν παίκτης της Εθνικής μας ομάδας να έχει βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ αποφάσισε να δώσει τη δική του απάντηση αποκαλύπτοντας ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

«Σχετικά με κάποια ανυπόστατα και ψευδή σενάρια που κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, λυπάμαι πολύ, αλλά θα πρέπει να στραφώ στη δικαιοσύνη εναντίον όσως προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου» έγραψε στην ανάρτησή του ο Φώτης Ιωαννίδης.

Λίγα λεπτά μετά, η σύντροφός του, Ελένη Βουλγαράκη θέλοντας να εκφράσει τη στήριξή της προς το πρόσωπό του, δημοσίευσε μια φωτογραφία του στον λογαριασμό της στο Instagram, την οποία συνόδευσε με ένα emoticon που προτρέπει στο να μη μιλάμε.

Ανάρτηση Ελένης Βουλγαράκη για Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη

Στην αντεπίθεση ο Φώτης Ιωαννίδης: «Θα στραφώ στη δικαιοσύνη εναντίον όσων πήγαν να σπιλώσουν το όνομά μου»

Ο Φώτης Ιωαννίδης τοποθετήθηκε μέσω story στο Instagram, γνωστοποιώντας πως θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης απέναντι σε όσους τον συνέδεσαν με “ψευδή σενάρια”.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της Τετάρτης υπήρξε αναστάτωση στην Εθνική Ελλάδας με ένα θέμα που αφορά έλεγχο ντόπινγκ στο πλαίσιο των αναμετρήσεων με Καζακστάν και Γεωργία.

Η UEFA πήρε θέση, ενημερώνοντας την ΕΠΟ πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα από κάποιον Έλληνα ποδοσφαιριστή, παρότι στο διαδίκτυο και στα social media κυκλοφόρησαν ανεξέλεγκτα διάφορα ονόματα.

“Σχετικά με κάποια ανυπόστατα και ψευδή σενάρια που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, λυπάμαι πολύ, αλλά θα πρέπει να στραφώ στη δικαιοσύνη εναντίον όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου”.

Λήξη συναγερμού στην Εθνική Ελλάδας: Η UEFA ενημέρωσε επίσημα ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή!

Λήξη συναγερμού για την Εθνική Ελλάδας, μετά από δημοσίευμα πως διεθνής ποδοσφαιριστής βρέθηκε ντοπέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν υπάρχει κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη, με αποτέλεσμα να σημάνει λήξη… συναγερμού.

Νωρίτερα, το «dikisports», μέσω δημοσιεύματος, υποστήριζε πως βρέθηκε θετικό δείγμα Έλληνα διεθνούς ποδοσφαιριστή που περιλαμβανόταν στην αποστολή στο ματς των playoffs του Euro 2024 με τη Γεωργία στην Τιφλίδα.

Όπως τονιζόταν στο εν λόγω δημοσίευμα, «το όνομα δεν πρόκειται να ανακοινωθεί πριν την εξέταση και του δεύτερου δείγματος, ενώ θα δημοσιοποιηθεί μόνο αν και εφ’ όσον το δεύτερο δείγμα είναι θετικό. Σε κάθε περίπτωση η Εθνική Ελλάδος δεν αντιμετωπίζει οποιαδήποτε κύρωση, παρά μόνον ο παίκτης».

Ο ιστότοπος που δημοσίευσε την είδηση ανέφερε ότι η πληροφορία του «επιβεβαιώνεται από το International Testing Agency που εδρεύει στη Λωζάνη».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.