Ελεονώρα Μελέτη: «Όχι λοιπόν, δεν είμαι μια άνεργη παρουσιάστρια που έψαχνε να τι θα κάνει…» – Όλη η αλήθεια για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

April 18, 2024


Η Ελεονώρα Μελέτη παρευρέθηκε την Τρίτη 17/4 στο πλατό της εκπομπής Live News μιλώντας με τον Νίκο Ευαγγελάτο για την πρόσφατη απόφασή της να κατέβει στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.Ανάμεσα στα όσα είπε η παρουσιάστρια εξήγησε τους λόγους, που την οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση, τι θα κάνει αν δεν εκλεγεί και αν η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της σχετίζεται με το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέ…


Η Ελεονώρα Μελέτη παρευρέθηκε την Τρίτη 17/4 στο πλατό της εκπομπής Live News μιλώντας με τον Νίκο Ευαγγελάτο για την πρόσφατη απόφασή της να κατέβει στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

Ανάμεσα στα όσα είπε η παρουσιάστρια εξήγησε τους λόγους, που την οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση, τι θα κάνει αν δεν εκλεγεί και αν η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της σχετίζεται με το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα (δείτε εδώ ποιος θα πάρει τη θέση της μέχρι το τέλος της σεζόν).

Ο λόγος που αποφάσισε να ”κατέβει” στις Ευρωεκλογές η Ελεονώρα Μελέτη

«Όχι λοιπόν, δεν είμαι μια άνεργη παρουσιάστρια που έψαχνε να δει τι θα κάνει στο επόμενο της βήμα. Θα εξακολουθήσω να είμαι όμως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είτε με Ευρωβουλή, είτε χωρίς Ευρωβουλή», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.