Survivor All Star: Στα «κάγκελα» ο Νίκος Μπάρτζης – «Δε θα πατήσω επί πτωμάτων, αν σας χαλούσα την ψυχολογία τότε γιατί…»

April 18, 2023


Ο Νίκος Μπάρτζης εμφανίστηκε έξαλλος, μετά την ψηφοφορία στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star, που τον ανέδειξε ως τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση.Ο παίκτης των Μαχητών μίλησε για συμφέροντα στην επιστροφή των παικτών στα πρόχειρα καταλύματα, εξαιρώντας τον Γιώργο Ασημακόπουλο ως το μόνο που δεν τον ψήφισε, και την επόμενη ημέρα «ξεσπάθωσε» μπροστά στην κάμερα.Ο ίδιος επεσήμανε…


Ο Νίκος Μπάρτζης εμφανίστηκε έξαλλος, μετά την ψηφοφορία στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star, που τον ανέδειξε ως τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο παίκτης των Μαχητών μίλησε για συμφέροντα στην επιστροφή των παικτών στα πρόχειρα καταλύματα, εξαιρώντας τον Γιώργο Ασημακόπουλο ως το μόνο που δεν τον ψήφισε, και την επόμενη ημέρα «ξεσπάθωσε» μπροστά στην κάμερα.

Ο ίδιος επεσήμανε, ότι ο «πόλεμος» ξεκινά από τότε, που η Ελένη Χαμπέρη του ζήτησε να πάρει το τρόπαιο στο ριάλιτι, με άπαντες να επιχειρούν να τον απομακρύνουν από το παιχνίδι, με το πρόσχημα πως τους χαλά την ψυχολογία. «Αν σας την χαλούσα, γιατί δε με ψηφίζατε από την πρώτη εβδομάδα;», διερωτήθηκε χαρακτηριστικά μπροστά στην κάμερα, ζητώντας απαντήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.