“Κάγκελο” όλοι στη Super Κατερίνα – Πρώην παίκτρια του Survivor πιάστηκε μαλλί με μαλλί με πρώην Σταρ Ελλάς σε νυχτερινό κέντρο

April 18, 2023


Ένα απίστευτο περιστατικό αποκαλύφθηκε το πρωί της Τρίτης 18/4 μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, που άφησε άφωνη ακούγοντάς τόσο την Κατερίνα Καινούργιου όσο φυσικά και τους συνεργάτες της.Σύμφωνα λοιπόν με την Έλενα Πολυκάρπου και το ρεπορτάζ της, μια πρώην παίκτρια του Survivor και μια πρώην Σταρ Ελλάς πιάστηκαν μαλλί με μαλλί όταν συναντήθηκαν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο.Συγκεκριμένα, φαίνεται…


Ένα απίστευτο περιστατικό αποκαλύφθηκε το πρωί της Τρίτης 18/4 μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, που άφησε άφωνη ακούγοντάς τόσο την Κατερίνα Καινούργιου όσο φυσικά και τους συνεργάτες της.


Ακραίο σκηνικό μεταξύ πρώην παίκτριας Survivor και πρώην Σταρ Ελλάς

Σύμφωνα λοιπόν με την Έλενα Πολυκάρπου και το ρεπορτάζ της, μια πρώην παίκτρια του Survivor και μια πρώην Σταρ Ελλάς πιάστηκαν μαλλί με μαλλί όταν συναντήθηκαν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως η εστεμμένη βρέθηκε στο φινάλε της Πάολας και του Γιάννη Πλούταρχου και μόλις είδε την πρώην παίκτρια ριάλιτι με την παρέα της κατευθύνθηκε στο τραπέζι της και την άρπαξε χωρίς κανένα δισταγμό από τα μαλλιά!

Μάλιστα, μετά από λίγες ημέρες και ειδικότερα στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος διαδραματίστηκε το ίδιο περιστατικό με την εστεμμένη και πάλι να επιτίθεται στην πρώην παίκτρια του Survivor.

Φυσικά, δεν αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή τα ονόματά τους…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.