Εκτός ΣΚΑΙ ο Χρήστος Κούτρας – Η ανακοίνωση του Γιάννη Ντσούνου

April 18, 2023


Το μεσημέρι της Τρίτης (18/4) στην ενημερωτiκή εκπομπή «Αταίριαστοι» ο Χρήστος Κούτρας απουσίαζε από το πλατό του ΣΚΑΙ. Την ανακοίνωση για την απουσία του δημοσιογράφου, έκανε γνωστή, ο συνεργάτης συμπαρουσιαστής του, Γιάννης Ντσούνος. Στην έναρξη της εκπομπής, λοιπόν, ο δημοσιογράφος έδωσε τις ευχές του, για το Πάσχα και αναφέρθηκε στον Χρήστο Κούτρα, ο οποίο έχασε την πτήση του, καθώς βρισκόταν …


Το μεσημέρι της Τρίτης (18/4) στην ενημερωτiκή εκπομπή «Αταίριαστοι» ο Χρήστος Κούτρας απουσίαζε από το πλατό του ΣΚΑΙ. Την ανακοίνωση για την απουσία του δημοσιογράφου, έκανε γνωστή, ο συνεργάτης συμπαρουσιαστής του, Γιάννης Ντσούνος.


Στην έναρξη της εκπομπής, λοιπόν, ο δημοσιογράφος έδωσε τις ευχές του, για το Πάσχα και αναφέρθηκε στον Χρήστο Κούτρα, ο οποίο έχασε την πτήση του, καθώς βρισκόταν εκτός Ελλάδας με την οικογένεια του.

Διαβάστε επίσης: «Δεν είναι η Φαίη Σκορδά, ούτε εγώ η Αφροδίτη Γραμμέλη» – Η χιουμοριστική ατάκα των Αταίριαστων για το Πρωινό Μας

Η ανακοίνωση του Ντσούντου για την απουσία του Χρήστου Κούτρα

«Χρόνια πολλά, Χριστός ανέστη. Ελπίζω να περάσατε πολύ καλά με τα δικά σας πρόσωπα. Βλέπετε ότι είμαι εδώ χωρίς τον Χρήστο, ο οποίος έχει μείνει ακόμη μία μέρα. Κάποια πτήση νομίζω χάθηκε από το εξωτερικό, είναι και στη διαδικασία της χώνεψης. Όσο να ‘ναι, Πάσχα είναι, φάγαμε λίγο παραπάνω. Από αύριο θα είμαστε και πάλι μαζί με τον Χρήστο», είπε ο Γιάννης Ντσούνος και συνέχισε στο επόμενο θέμα της εκπομπής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.