Με την κοιλιά στο στόμα στους καταρράκτες – Η απόδραση της Κλέλιας Πανταζή λίγο πριν γεννήσει

April 18, 2023


Η Κλέλια Πανταζή είναι έγκυος για τρίτη φορά με την αθλήτρια να αγαπάει πολύ την οικογένεια και συγκεκριμένα τους 3 άντρες της, που αποτελούν προτεραιότητα για εκείνη, λίγο πριν έρθει στο κόσμο και το 5ο μέλος!Η ίδια είναι πολύ κοντά στο να γεννήσει, παράλληλα όμως είναι πολύ ενεργή και δραστήρια χωρίς να απορρίπτει δραστηριότητες και εξορμήσεις, καθώς το Πάσχα έφυγαν οικογενειακώς από την Αθήνα (…


Η Κλέλια Πανταζή είναι έγκυος για τρίτη φορά με την αθλήτρια να αγαπάει πολύ την οικογένεια και συγκεκριμένα τους 3 άντρες της, που αποτελούν προτεραιότητα για εκείνη, λίγο πριν έρθει στο κόσμο και το 5ο μέλος!


Η ίδια είναι πολύ κοντά στο να γεννήσει, παράλληλα όμως είναι πολύ ενεργή και δραστήρια χωρίς να απορρίπτει δραστηριότητες και εξορμήσεις, καθώς το Πάσχα έφυγαν οικογενειακώς από την Αθήνα (δείτε εδώ πως ανακοίνωσε την 3η της εγκυμοσύνη).

Συγκεκριμένα, μέσα από το instagram είδαμε την Κλέλια Πανταζή να ποζάρει μόνη της αλλά και με τα αγόρια της στη Λέσβο, που ταξίδεψαν στον ονειρικό καταρράκτη Μαν Κάτσα!

Η απόδραση της Κλέλιας Πανταζή λίγο πριν γεννήσει

«Καταρράκτης Μαν’ Κάτσα!
Μας πήρε λίγη ώρα η κατάβαση.. αλλά είδαμε για πρώτη φορά καταρράκτη στο νησί μας και η θέα μας αποζημίωσε!!», έγραψε η Κλέλια Πανταζή στην ανάρτησή της.

Το φύλο του τρίτου παιδιού της Κλέλιας

Το πρωί της Δευτέρας (10/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Κλέλιας Πανταζή. Η ίδια μίλησε τόσο για την τρίτη της εγκυμοσύνη, όσο και για την εμπειρία της από τις προηγούμενες φορές.

Η Κλέλια Πανταζή, να υπενθυμίσουμε ότι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε γνωστή την είδηση για την τρίτη της εγκυμοσύνη, με μια φωτογραφία.

Τα ευχάριστα λοιπόν είναι, πως μετά από δύο αγόρια, έρχεται ένα… αγοράκι ακόμη!

«Όταν μάθαμε για την πρώτη μου εγκυμοσύνη σοκαριστήκαμε, αλλά πάντα το θέλαμε! Και για να το πω, το τρίτο παιδί θα είναι και αυτό αγοράκι», είπε γεμάτη χαμόγελο η Κλέλια Πανταζή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.