Πέτρος Λαγούτης: «Με μπέρδεψαν με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τον Καλυβάτση με τον Κανάκη!»

April 17, 2024


Ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αντώνη Λαγουδάκη. Ο πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης αναφέρθηκε στην περιοδεία της παράστασης «Τέλειοι Ξένοι», το μέλλον της σειράς «Παγιδευμένοι», αλλά και ένα απίστευτο περιστατικό που του συνέβη πριν από χρόνια μαζί με τον Σωτήρη Καλυβάτση.«Οι “Τέλειοι ξένοι” ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία, η σκηνοθεσία ήταν η πρώτη μου φορά και …


Ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αντώνη Λαγουδάκη. Ο πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης αναφέρθηκε στην περιοδεία της παράστασης «Τέλειοι Ξένοι», το μέλλον της σειράς «Παγιδευμένοι», αλλά και ένα απίστευτο περιστατικό που του συνέβη πριν από χρόνια μαζί με τον Σωτήρη Καλυβάτση.

«Οι “Τέλειοι ξένοι” ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία, η σκηνοθεσία ήταν η πρώτη μου φορά και το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Όταν σκηνοθετείς και παίζεις ταυτόχρονα παραμελείς την υποκριτική σου, ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που δούλευα κι έλεγα “Μακάρι να είμαι ο χειρότερος από όλους”. Οι Παγιδευμένοι μου άφησαν ανάμεικτη γεύση, είναι μία δύσκολη δουλεία με πολλές απαιτήσεις», δήλωσε αρχικά ο Πέτρος Λαγούτης.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να συνεχίσει και του χρόνου η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1, ο Πέτρος Λαγούτης το άφησε ανοιχτό. «Δεν γνωρίζουμε σίγουρα αν θα συνεχιστούν οι Παγιδευμένοι του χρόνου, συνεχίζονται οι συζητήσεις. Βέβαια έχουμε την περιοδεία των «Τέλειων ξένων», θα γυρίσουμε όλη την Ελλάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Πέτρος Λαγούτης – Μυρτώ Αλικάκη: 9 χρόνια χωρισμένοι – Η αλήθεια για το πως γνωρίστηκαν και γιατί διαλύθηκε ο γάμος τους

Η σχέση του Πέτρου Λαγούτη με το κοινό

Στη συνέχεια περιέγραψε τις αντιδράσεις που έχει συναντήσει: «Έχει τύχει να θέσω τα όρια μου στο κοινό, καμία φορά κάποιος μπορεί να μπει στο θέατρο και να τρώει πατατάκια λες και βλέπει τηλεόραση. Το θέατρο δεν είναι τηλεόραση, οι ηθοποιοί ακούνε και βλέπουν από τη σκηνή, και αυτό μπορεί να τους αποσπάσει».

Ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε επίσης για τα δυσκολότερα γυρίσματα που έχει κάνει: «Ο κόσμος θεωρεί τα τηλεοπτικά γυρίσματα πιο εύκολα από ότι είναι, είναι μία δουλειά πολύ δύσκολη με δεκάωρα και κακουχίες. Στην ταινία “I4 Λούφα και απαλλαγή” κάναμε γυρίσματα στην Πάρνηθα καταχείμωνο και έπρεπε να σερνόμαστε σε λάσπες. Έβρεχαν το χώμα, καταβρέχαν κι εμάς από πάνω, ήταν δύσκολο».

Κλείνοντας θυμήθηκε και ένα αστείο περιστατικό. «Κάποτε στην Μυτιλήνη, πριν από αρκετά χρόνια ήμασταν με τον Σωτήρη Καλυβάτση. Ένας περαστικός με μπέρδεψε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, γέλαγε ο Σωτήρης και για εκείνον είπαν πως είναι ο Αντώνης Κανάκης», δήλωσε ο Πέτρος Λαγούτης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.