Ελένη Μενεγάκη: Τόλμησε το πιο κοντό μπλουζάκι που έχει βάλει τα τελευταία χρόνια – Πιο επίπεδη από ποτέ η κοιλιά της παρουσιάστριας

April 17, 2024


Η Ελένη Μενεγάκη μετράει αντίστροφα για το καλοκαίρι και ήδη στο μυαλό της έχει αρχίσει να σκέφτεται τα αέρινα σύνολα που θα φορέσει στις στάσεις, που θα κάνει με τον Ματέο Παντζόπουλο και την οικογένειά της – εκτός από την Άνδρο – που αποτελεί ιεροτελεστία για όλους τους.Πρόσφατα η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της ”Ελένη” πως για φέτος το καλοκαίρι και στις αποδράσεις που αναμ…


Η Ελένη Μενεγάκη μετράει αντίστροφα για το καλοκαίρι και ήδη στο μυαλό της έχει αρχίσει να σκέφτεται τα αέρινα σύνολα που θα φορέσει στις στάσεις, που θα κάνει με τον Ματέο Παντζόπουλο και την οικογένειά της – εκτός από την Άνδρο – που αποτελεί ιεροτελεστία για όλους τους.

Πρόσφατα η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της ”Ελένη” πως για φέτος το καλοκαίρι και στις αποδράσεις που αναμένεται να κάνει – θέλει να νιώθει άνετα και ωραία με το σώμα της (δείτε εδώ τι είχε πει).

Οι αναλογίες της Ελένης Μενεγάκη με φλοράλ μπλούζα και τζιν παντελόνι

Αν λάβουμε λοιπόν, υπόψιν την εικόνα της Ελένης Μενεγάκη την Τετάρτη 17/4 στην ενότητα μαγειρικής της εκπομπής της, τότε θα λέγαμε πως είναι έτοιμη για την παραλία, αφού έχει ”φτιάξει” το κορμί που ίδια θέλει! Με κοντό φλοράλ μπλουζάκι την είδαμε να περιφέρεται στο πλατό του Mega και τζιν καμπάνα παντελόνι, με τις αναλογίες της παρουσιάστριας να είναι αυτές, στις οποίες πάντα νιώθει βολικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.