Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φώτο: Έτσι είναι στ’ αλήθεια το σώμα της Κατερίνα Στικούδη, 2 μήνες μετά την γέννα

April 17, 2024


Η Κατερίνα Στικούδη, που στις 14 Φεβρουαρίου έγινε για δεύτερη φορά μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της Νικόλα, επέστρεψε στο γuμναστήριο, προκειμένου να ξαναβρεί τη σιλουέτα της.Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια γuμναζόταν αρκετά πριν μείνει έγκυος στο δεύτερο παιδί της και αυτό φαινόταν από το καλλίγραμμο κορμί της.Έτσι, δύο μήνες μετά τη δεύτερη γέννα, η τραγουδίστρια ξεκίνησε και πάλι τη …


Η Κατερίνα Στικούδη, που στις 14 Φεβρουαρίου έγινε για δεύτερη φορά μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της Νικόλα, επέστρεψε στο γuμναστήριο, προκειμένου να ξαναβρεί τη σιλουέτα της.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια γuμναζόταν αρκετά πριν μείνει έγκυος στο δεύτερο παιδί της και αυτό φαινόταν από το καλλίγραμμο κορμί της.

Η Κατερίνα Στικούδη ξεκίνησε τη γuμναστική ξανά

Έτσι, δύο μήνες μετά τη δεύτερη γέννα, η τραγουδίστρια ξεκίνησε και πάλι τη γuμναστική, ώστε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

Το πρόγραμμα γuμναστικής της Κατερίνας Στικούδη στο γuμναστήριο

Μάλιστα, την περασμένη Πέμπτη, το απόγευμα, δημοσίευσε ένα βίντεο με τη σκληρή προπόνηση που ακολουθεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.