«Μου τηλεφώνησαν από τον ΣΚΑΪ και…» – Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καραβάτου για την πρόταση να παρουσιάσει το My Style Rocks

April 17, 2023


Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και την Κορύνα Μαντάγαρη παραχώρησε πρόσφατα η Κατερίνα Καραβάτου. Η όμορφη παρουσιάστρια ήταν άκρως αποκαλυπτική και μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην παρουσίαση του My Style Rocks και τη σχέση της με τους τρεις κριτές (δείτε εδώ τι αποκάλυψε πριν μερικές μέρες για το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΙ). Πώς προέκ…


Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και την Κορύνα Μαντάγαρη παραχώρησε πρόσφατα η Κατερίνα Καραβάτου. Η όμορφη παρουσιάστρια ήταν άκρως αποκαλυπτική και μίλησε για όλους και για όλα.


Μάλιστα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην παρουσίαση του My Style Rocks και τη σχέση της με τους τρεις κριτές (δείτε εδώ τι αποκάλυψε πριν μερικές μέρες για το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΙ).

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καραβάτου για το My Style Rocks

Πώς προέκυψε η παρουσίαση του «My Style Rocks»;

Είχα έρθει κοντά σε κάποια άλλα πράγματα και, όταν μου τηλεφώνησαν από τον ΣΚΑΪ, δεν φαντάστηκα ότι θα μου πρότειναν αυτή την εκπομπή. Όταν μου ζήτησαν να παρουσιάσω το σόου και να μιλήσω με τον παραγωγό του, Γιάννη Κρύο, για να μου εξηγήσει ακριβώς γιατί ήθελαν να είμαι εγώ στην παρουσίαση, η αλήθεια είναι ότι πήγα και απορημένη και επιφυλακτική.

Όταν αναλαμβάνεις να κάνεις κάτι που δεν το έχεις ξανακάνει, είναι μια ιδιαίτερη πρόκληση. Όταν αυτό συμβαίνει μετά από πολλά χρόνια που δουλεύω ένα πολύ συγκεκριμένο είδος στην τηλεόραση, χρειάζεται μελέτη και προσπάθεια, να αφουγκραστώ καινούργια πράγματα, να αναπτύξω νέου είδους δεξιότητες να ανακαλύψω μέσα μου πράγματα που μπορεί να υπήρχαν, αλλά και όχι. Βρήκα την ιδέα πολύ ενδιαφέρουσα και αποφάσισα να το κάνω.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καραβάτου για το My Style Rocks 

Πώς είναι η σχέση σου με τους τρεις κριτές του σόου;

Από τα πιο σημαντικά πράγματα για μένα σε μια δουλειά είναι ότι μου αρέσει να υπάρχουν καλές σχέσεις στις ομάδες που δουλεύω και περιβάλλω τους ανθρώπους με πολλή αγάπη. Ανταγωνιστικός άνθρωπος δεν είμαι, δεν έχω τέτοια θέματα, και είμαι υπερήφανη που κατόρθωσα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Δημήτρη Σκουλό να εξελίξω τη σχέση μας και με τον Στέλιο Κουδουνάρη, που γνωρίζω τώρα, να δημιουργήσω μια πολύ καλή σχέση. Και μιλάω για σχέσεις σεβασμού, αξιοπρέπειας χαράς σχέσεις που έχουν να κάνουν με την ομάδα.

Να μπορούμε να κοιταζόμαστε στα μάτια, να μην υπάρχουν πράγματα από πίσω, κάτι που εγώ σιχαίνομαι και μπορώ να πάθω εγκεφαλικό. Με την Ηλιάνα έχουμε μια άλλου είδους σχέση, έχει έρθει και σπίτι μου. Τον Δημήτρη πάντα τον εκτιμούσα, τώρα έχουμε έρθει πολύ κοντά. Η μεγάλη αποκάλυψη για μένα είναι ότι δεν ήξερα τόσα χρόνια τον Στέλιο Κουδουνάρη. Ειλικρινά, είναι τόσο καλός άνθρωπος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

My Style Rocks: «Με είπες δεύτερη;» – “Πάγωσε” η Καραβάτου με το σχόλιο της Παπαγεωργίου

«Το φροντίζω!» – Πρωτοφανής αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της Καραβάτου μετά το διαζύγιό της

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.