Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Οι ρομαντικές φωτογραφίες που δημοσίευσαν

April 17, 2023


Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Το ζευγάρι δημοσίευσε φωτογραφίες από τις μέρες του Πάσχα που περάσανε μαζί.Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, είναι πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ.Το ζευγάρι δημοσίευσε φωτογραφίες από τις μέρες του Πάσχα που περάσανε μαζί.Αρχικά, ο ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα πολύ τρυφερό κοινό του στιγμιότυπο με την τρ…


Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Το ζευγάρι δημοσίευσε φωτογραφίες από τις μέρες του Πάσχα που περάσανε μαζί.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, είναι πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ.

Το ζευγάρι δημοσίευσε φωτογραφίες από τις μέρες του Πάσχα που περάσανε μαζί.

Αρχικά, ο ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα πολύ τρυφερό κοινό του στιγμιότυπο με την τραγουδίστρια.

“Χρόνια καλά με υγεία και αγάπη..” έγραψε ο Βασίλης Μπισμπίκης στη λεζάντα της ανάρτησής του, ενώ παράλληλα ανέβασε μια καλλιτεχνική φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ο ίδιος και Δέσποινα Βανδή να κοιτάζουν ο ένας τον άλλον.

Λίγα λεπτά μετά την ανάρτηση του ηθοποιού και η Δέσποινα Βανδή ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία και σχολίασε στη λεζάντα: “Χρόνια πολλά ευτυχισμένα γεμάτα αγάπη!”.

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή: Η αγάπη μου για το θέατρο με οδήγησε στο να συναντήσω τον Βασίλη

Όλα οδηγούν στον τόπο της: Περικλής & Ηλίας Μαλέας είναι οι ανιψιοί που η Βανδή έχει σαν παιδιά της

Δέσποινα Βανδή: «Η αγάπη μου για το θέατρο με οδήγησε στον Βασίλη. Τα υπόλοιπα τα ανέλαβε το σύμπαν»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.