Ο Μαρτάκης βίωσε απίθανο σκηνικό σε παραλία γuμνιστών δίπλα στη Βοϊδοκοιλιά

April 16, 2024


“Όπως κατεβαίναμε εμείς τα σκαλιά, αυτοί ήταν κρυμμένοι μέσα στα δάση”.«Έχουμε πάει στη Βοϊδοκοιλιά με την αδελφή μου και τα ανίψια μου και μας λένε ότι έχει δίπλα μια παραλία με λάσπες που βάζεις επάνω σου. Και πάμε εμείς, κατεβαίνουμε κάτω, μπαίνουμε μέσα στο νερό και ξαφνικά ξεπροβάλουν από πίσω μας πολλά… καναρίνια. Τον ανιψιό μου τον έχωσα μέσα στο νερό, κόντεψα να τον πνίξω», είπ…


“Όπως κατεβαίναμε εμείς τα σκαλιά, αυτοί ήταν κρυμμένοι μέσα στα δάση”.

  • Για τις παραλίες γuμνιστών συζητούσαν στο Happy Day και ο Κώστας Μαρτάκης περιέγραψε ένα περιστατικό που βίωσε στην παραλία Γλώσσα, δίπλα από τη διάσημη παραλία της Βοϊδοκοιλιάς στη Μεσσηνία. Ο τραγουδιστής πήγε ανυποψίαστος στην παραλία και ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι βρίσκονταν παντού γuμνιστές.

«Έχουμε πάει στη Βοϊδοκοιλιά με την αδελφή μου και τα ανίψια μου και μας λένε ότι έχει δίπλα μια παραλία με λάσπες που βάζεις επάνω σου. Και πάμε εμείς, κατεβαίνουμε κάτω, μπαίνουμε μέσα στο νερό και ξαφνικά ξεπροβάλουν από πίσω μας πολλά… καναρίνια. Τον ανιψιό μου τον έχωσα μέσα στο νερό, κόντεψα να τον πνίξω», είπε γελώντας ο Κώστας Μαρτάκης.

  • «Όπως κατεβαίναμε εμείς τα σκαλιά, αυτοί ήταν κρυμμένοι μέσα στα δάση», πρόσθεσε ο Κώστας Μαρτάκης.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.