Με τεράστιο πουκάμισο, & τσάντα-θωρηκτό: Η Μαρί Κωνσταντάτου βγήκε ντυμένη έτσι & τη χάζευε όλη η Αθήνα

April 16, 2024


Η Μαρί Κωνσταντάτου συνόδευσε τον σύζυγό της, Γιάννη Κεντ, στη συνέντευξη Τύπου, στο θέατρο Παλλάς, για τη συνεργασία του Γιώργου Θεοφάνους με τέσσερις μεγάλους ερμηνευτές, σήμερα, Δευτέρα και τα βλέμματα όλων τράβηξε η τσάντα γνωστού οίκου που κρατούσε.Ειδικότερα, ο Γιώργος Θεοφάνους θα συναντήσει μουσικά τον Στέφανο Κορκολή, τον Κώστα Χατζή, τον Θανάση Πολυκανδριώτη και τον Γιώργο Κατσαρό στο μο…


Η Μαρί Κωνσταντάτου συνόδευσε τον σύζυγό της, Γιάννη Κεντ, στη συνέντευξη Τύπου, στο θέατρο Παλλάς, για τη συνεργασία του Γιώργου Θεοφάνους με τέσσερις μεγάλους ερμηνευτές, σήμερα, Δευτέρα και τα βλέμματα όλων τράβηξε η τσάντα γνωστού οίκου που κρατούσε.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Θεοφάνους θα συναντήσει μουσικά τον Στέφανο Κορκολή, τον Κώστα Χατζή, τον Θανάση Πολυκανδριώτη και τον Γιώργο Κατσαρό στο μουσικό υπερθέαμα «Αντικριστά».

Ο μουσικός θα συναντήσει τον Στέφανο Κορκολή στις 12/05, τον Κώστα Χατζή στις 02/06 και 03/06, τον Θανάση Πολυκανδριώτη στις 09/06 και 10/06 και τον Γιώργο Κατσαρό 16/06 και 17/06.

Στην εκδήλωση έδωσε το “παρών”και ο θεατρικός παραγωγός Γιάννης Κεντ, με τη Μαρί Κωναταντάτου, η οποία επέλεξε ένα casual chic σύνολο, αποτελούμενο από ένα χακί oversized πουκάμισο με Τ-shirt με glam λεπτομέρειες και μία chain bag του οίκου Chanel σε χακί τόνους και σε μεγάλο μέγεθος, με ιδιαίτερο λουράκι που παρέπεμπε σε militaire στυλ.

Η πανάκριβη τσάντα της Μαρί Κωνσταντάτου

Κυκλοφόρησε 1 & μοναδική φωτο: Η Μαρί Κωνσταντάτου νύφη πλάι στον Γιάννη Κεντ, ο μυστικός γάμος & το σικάτο νυφικό

Στην τελευταία της εμφάνιση μαζί με τον θεατρικό παραγωγό, Γιάννη Κεντ, η Μαρί Κωνσταντάτου αποκάλυψε τον κρυφό τους γάμο.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε ρεπόρτερ σε εκδήλωση στο Παλλάς, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε τον σύντροφό της πριν περίπου έναν χρόνο και επισήμανε πως σύντομα θα έχουν επέτειο ενός έτους.

«Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή», είπε αρχικά η Μαρί Κωνσταντάτου, με τους ρεπόρτερ να ρωτούν «αν σκέφτεται το επόμενο βήμα», δηλαδή τον γάμο.

Ξαφνικά, καθώς οι ερωτήσεις για τον γάμο έπεφταν «βροχή», η Μαρί Κωνσταντάτου απευθύνθηκε στον σύζυγό της, ο οποίος βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά. «Γιάννη, μιλάω για το γάμο μας. Μου έχουν εκμαιεύσει αυτό που διαφυλάξαμε εδώ και ένα χρόνο», του είπε.

Στην εκπομπή «Happy Day», η Τίνα Μεσσαροπούλου πρώτον, επεσήμανε ότι είχε γνώση για τη σχέση του ζευγαριού και αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με την τελετή του γάμου τους.

«Ένα χρόνο πριν αποφάσισαν αυτοί οι δυο άνθρωποι να κάνουν και το παραπάνω βήμα. Έμεναν μαζί. Στην πραγματικότητα δεν το είχαν ανάγκη γιατί ζούσαν σαν παντρεμένοι αλλά επειδή ήταν πολύ καλά πήραν την απόφαση. Ο γάμος έγινε στο δημαρχείο Γλυφάδας σε στενό οικογενειακό κύκλο με κουμπάρο τον δήμαρχο», αποκάλυψε η δημοσιογράφος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.