Σαν να μη γέννησε ποτέ: H Δήμητρα Βαμβακούση μας δείχνει πώς είναι το σώμα της δύο μήνες μετά την γέννα

April 16, 2024


Η Δήμητρα Βαμβακούση, που προσπαθεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά της, μετά τη γέννηση της κόρης της, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, πήγε μαζί στο γuμναστήριο.Ειδικότερα, η νέα μαμά, μπορεί να έχει αφοσιωθεί στην κόρη της, η οποία γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου, ωστόσο αποφάσισε να γυρίσει και πάλι στις προπονήσεις της.Η πρώην παίκτρια του Survivor, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα…


Η Δήμητρα Βαμβακούση, που προσπαθεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά της, μετά τη γέννηση της κόρης της, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, πήγε μαζί στο γuμναστήριο.

Ειδικότερα, η νέα μαμά, μπορεί να έχει αφοσιωθεί στην κόρη της, η οποία γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου, ωστόσο αποφάσισε να γυρίσει και πάλι στις προπονήσεις της.

Η Δήμητρα Βαμβακούση στο γuμναστήριο με την κόρη της

Η πρώην παίκτρια του Survivor, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, πήγε στο γuμναστήριο έχοντας μαζί της το μωρό και μοιράστηκε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram.

Η ίδια έδειξε πως είναι το σώμα της δύο μήνες μετά τη γέννα, φορώντας ένα κολάν και ένα μπουστάκι.

Το σώμα της Δήμητρας Βαμβακούση μετά τη γέννα

«Είναι κλεισμένη στο σπίτι»: Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Αγγελόπουλο & τη Δήμητρα Βαμβακούση μετά τον ερχομό του παιδιού τους

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.