Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Για εμένα είναι ένα μάθημα αυτό, τα έλεγα στον Σάκη και δεν με άκουγε»

April 16, 2024


Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μιλά αποκλειστικά για την απόφαση του Σάκη Κατσούλη να κλείσει ένα από τα καταστήματά τουΗ Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο, Μένια Κούκου μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη, την αποκάλυψη του για κατάστημά του που έκλεισε πρόσφατα, αλλά και για την πανδημία χωρισμών στο ριάλιτι επιβίωσ…


Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μιλά αποκλειστικά για την απόφαση του Σάκη Κατσούλη να κλείσει ένα από τα καταστήματά του

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο, Μένια Κούκου μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη, την αποκάλυψη του για κατάστημά του που έκλεισε πρόσφατα, αλλά και για την πανδημία χωρισμών στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Η συγκεκριμένη συνεργασία κατέληξε κάπως άδοξα, παρόλα αυτά προχωράει ο Σάκης δεν το βάζει κάτω. Για εμένα είναι ένα μάθημα και αυτό, εγώ του έλεγα κάποια πράγματα αλλά εκείνος δεν με άκουγε. Ο Σάκης εμπιστεύεται πολύ εύκολα. Δεν τα παρατάει, προχωράει μπροστά. Αυτή ήταν η πρώτη του επιχείρηση, το μαγαζί με τα ρούχα. Το άνοιξα το 19, εμείς μετά φύγαμε δύο φορές για το παιχνίδι, δεν ήξερα τι γινόταν πίσω. Όλα καλά προχωράμε», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.