Νεϊμάρ: Εθισμένος στο πόκερ – Έπαιζε online την ώρα της γιορτής της κόρης του

April 16, 2024


Η κόρη του Νεϊμάρ έκλεισε 6 μήνες ζωής και ο Νεϊμάρ το γιόρτασε παίζοντας πόκερΑντιδράσεις προκάλεσε στα social media η στάση του Νεϊμάρ στην διάρκεια της γιορτής της κόρης του. Η Μαβί έκλεισε έξι μήνες ζωής και ο Νεϊμάρ μαζί με την μητέρα της, Μπρούνα Μπιανκάρντι, αποφάσισαν να της κάνουν πάρτι για να το γιορτάσουν.Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ήταν πολύ τρυφερός με την μικρή την οποία είχε ανεβάσ…


Η κόρη του Νεϊμάρ έκλεισε 6 μήνες ζωής και ο Νεϊμάρ το γιόρτασε παίζοντας πόκερ

Αντιδράσεις προκάλεσε στα social media η στάση του Νεϊμάρ στην διάρκεια της γιορτής της κόρης του. Η Μαβί έκλεισε έξι μήνες ζωής και ο Νεϊμάρ μαζί με την μητέρα της, Μπρούνα Μπιανκάρντι, αποφάσισαν να της κάνουν πάρτι για να το γιορτάσουν.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ήταν πολύ τρυφερός με την μικρή την οποία είχε ανεβάσει πάνω στο τραπέζι αλλά δεν είχε το μυαλό του 100% εκεί.

Δίπλα του πάνω στο τραπέζι είχε το κινητό και τον έπιασαν να παίζει πόκερ online. Είναι γνωστή η σχέση του και ο εθισμός του με το πόκερ και μάλιστα διαφημίζει και συγκεκριμένη εταιρεία που έχει σχέση με το online poker.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.