Emily in Paris: Σε ρόλο έκπληξη η Μπριζίτ Μακρόν – Eθεάθη μαζί με το καστ

April 16, 2024


«Emily in Paris»: Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα κυκλοφορήσει η τέταρτη σεζόν , αλλά η Λίλι Κόλινς έδωσε μερικές ενδείξεις για το τι θα συμβείΈρχεται η συνέχεια της σειρά «Emily in Paris» με τα γυρίσματα να βρίσκονται σε εξέλιξη στο Παρίσι.Η ηθοποιός Λίλι Κόλινς, η οποία υποδύεται την πρωταγωνίστρια Έμιλι, συνοδευόταν από ένα ξεχωριστό πρόσωπο, την Μπριζίτ Μακρόν , σύμφωνα με την «Daily Mail»….


«Emily in Paris»: Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα κυκλοφορήσει η τέταρτη σεζόν , αλλά η Λίλι Κόλινς έδωσε μερικές ενδείξεις για το τι θα συμβεί

Έρχεται η συνέχεια της σειρά «Emily in Paris» με τα γυρίσματα να βρίσκονται σε εξέλιξη στο Παρίσι.

Η ηθοποιός Λίλι Κόλινς, η οποία υποδύεται την πρωταγωνίστρια Έμιλι, συνοδευόταν από ένα ξεχωριστό πρόσωπο, την Μπριζίτ Μακρόν , σύμφωνα με την «Daily Mail».

Η Μπριζίτ Μακρόν σε ρόλο έκπληξη

Η «πρώτη κυρία» της Γαλλίας, η Μπριζίτ Μακρόν, η οποία είναι φαν της σειράς του Netflix, εθεάθη μαζί με το καστ και το συνεργείο ενόψει της εμφάνισής της σε ένα από τα επόμενα επεισόδια. Στον πρώτο κύκλο, οι τηλεθεατές είχαν παρακολουθήσει την καριέρα της Έμιλι να απογειώνεται, όταν μία ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κοινοποιήθηκε δήθεν από την Μπριζίτ Μακρόν.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο βλέπουμε το στέλεχος μάρκετινγκ να αγωνίζεται να ενταχθεί στην εταιρεία, ενώ εργάζεται σε μια καμπάνια για τη «Vaga-Jeune». Όταν ανακαλύπτει ότι η γαλλική λέξη για τον γυναικείο κόλπο είναι αρσενικού γένους, η Έμιλι μοιράζεται την απογοήτευσή της στο διαδίκτυο, με την ανάρτηση τελικά να αναδημοσιεύεται από την «πρώτη κυρία» της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.