Scorpios Bar: «Και πάλι μαζί… Παμ!» – Λύθηκε η παρεξήγηση, τι είπαν στην κάμερα Μαρία και Μαρίνα

April 16, 2024


Λύθηκε τελικά η… παρεξήγηση μεταξύ της Μαρίνας Μπομπέτσι και της Μαρίας Ιορδάνοβα, της ιδιοκτήτριας του θρυλικού πλέον Scorpios Bar.Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Μαρία Ιορδάνοβα, ιδιοκτήρια του Scorpios Bar, προχώρησε σε απόλυση της Μαρίνας Μπομπέτσι, της εργαζόμενης που έκανε viral μέσα σε μία νύχτα το μπαρ.Τελικά η συμφιλίωση μεταξύ των δύο γυναικών έγινε, με τις ίδιες να δηλώνουν στην κάμερα το…


Λύθηκε τελικά η… παρεξήγηση μεταξύ της Μαρίνας Μπομπέτσι και της Μαρίας Ιορδάνοβα, της ιδιοκτήτριας του θρυλικού πλέον Scorpios Bar.

Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Μαρία Ιορδάνοβα, ιδιοκτήρια του Scorpios Bar, προχώρησε σε απόλυση της Μαρίνας Μπομπέτσι, της εργαζόμενης που έκανε viral μέσα σε μία νύχτα το μπαρ.

Τελικά η συμφιλίωση μεταξύ των δύο γυναικών έγινε, με τις ίδιες να δηλώνουν στην κάμερα του MEGA πως είναι «και πάλι μαζί… παμ!».

«Είναι ζηλιάρα η Μαρία, τι να πούμε. Τα ξαναβρίσκουμε. Μας ματιάξατε, γιατί είμαστε ωραίο ζευγάρι», είπε η Μαρίνα.

Οι δύο τους είχαν επαφή όλο αυτό το διάστημα που η Μαρίνα Μπομπέτσι έλειπε από το Scorpios Bar.

«Η Μαρία μου έστειλε μήνυμα και καπάκι την πήρα τηλέφωνο. Της είπα να πάψει να γράφει και να μιλήσουμε».

«Δεν είπα ποτέ ότι απολύθηκε. Δεν τη διώξαμε, ήθελε διακοπές», είπε η Μαρία Ιορδάνοβα.

Και οι δύο τους διέψευσαν όσους ισχυρίζονταν ότι η απόλυση της Μαρίνας ήταν διαφημιστικό κόλπο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.