Νίκος Βέρτης: Η ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του

April 16, 2024


Ο Νίκος Βέρτης μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από τροφική δηλητηρίασηΕκτός εμφανίσεων ο Νίκος Βέρτης καθώς χρειάστηκε να πάει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται έκανε ανακοίνωση λέγοντας ότι θα ακυρωθούν οι εμφανίσεις του Σαββατοκύριακου.Το νυχτερινό κέντρο λίγο αργότερα προχώρησε σε νέα ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του Νίκου Βέρτη, με τον ίδιο το…


Ο Νίκος Βέρτης μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από τροφική δηλητηρίαση

Εκτός εμφανίσεων ο Νίκος Βέρτης καθώς χρειάστηκε να πάει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται έκανε ανακοίνωση λέγοντας ότι θα ακυρωθούν οι εμφανίσεις του Σαββατοκύριακου.

Το νυχτερινό κέντρο λίγο αργότερα προχώρησε σε νέα ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του Νίκου Βέρτη, με τον ίδιο τον τραγουδιστή να την κοινοποιεί.

«Ο Νίκος Βέρτης είναι καλύτερα. Η τροφική δηλητηρίαση που τον εξάντλησε χθες τόσο έντονα, έχει μια σταθερή βελτίωση. Με τη βοήθεια της άψογης νοσοκομειακής περίθαλψης σε δύο τρεις μέρες θα είναι και πάλι καλά. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τα θερμά μηνύματα συμπαράστασης όλων σας» αναφέρει η ανακοίνωση.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.