Μητσοτάκης στο TikTok – «Ώρα να ασχοληθούμε με το αρνί και το κοκορέτσι»

April 16, 2023


Στην Τήνο με την οικογένειά του περνάει τη σημερινή ημέρα, Κυριακή του Πάσχα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.Σε βίντεο που ανήρτησε στο TikTok ο κ. Μητσοτάκης έχοντας στο πλευρό του τη συζυγό του, Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι, εύχεται «χρόνια πολλά και ό,τι καλύτερο σε εσάς και τις οικογένειές σας».«Και τώρα ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με το αρνί και το κοκορέτσι. Να περνάτε καλά, χρόνια πολλά»…


Στην Τήνο με την οικογένειά του περνάει τη σημερινή ημέρα, Κυριακή του Πάσχα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε βίντεο που ανήρτησε στο TikTok ο κ. Μητσοτάκης έχοντας στο πλευρό του τη συζυγό του, Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι, εύχεται «χρόνια πολλά και ό,τι καλύτερο σε εσάς και τις οικογένειές σας».

«Και τώρα ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με το αρνί και το κοκορέτσι. Να περνάτε καλά, χρόνια πολλά» καταλήγει στο βίντεό του από την Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

@kyriakosmitsotakis_

Χρόνια πολλά! #fyp #tiktokgreece

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

 

 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου παρακολούθησε την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πύργου Τήνου.

Νωρίτερα στο μήνυμά του για το φετινό Πάσχα είχε αναφερθεί στην τραγωδία από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη αλλά και στην αισιοδοξία και την ελπίδα για μία καλύτερη Ελλάδα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.